Blahaizmus: ľavicovo tváriaci sa ideologický prúd kapitalizmu oligarchického typu. Vyznačuje sa prezentáciou ultraľavicových myšlienok, ktoré sú v rozpore s činmi jej nositeľov, využívajúc pritom všetky výhody kritizovaného zriadenia - otvorenosť a tolerancia k názorom, bez rizika uväznenia, typickým pre propagované režimy blahaizmu. Blahaizmus slúži predovšetkým na odpútanie pozornosti od aktivít predstaviteľov zastupovanej strany a jej oligarchov, ktorí sú zameraní na neoprávnenú kumuláciu kapitálu zo štátnych zdrojov a eurofondov, prostredníctvom korupcie, zmanipulovaných štátnych zákazok a tendrov. Vznik a chod ideologického prúdu a jeho hlavný predstaviteľ, poslanec Ľuboško Blaha!!, medzi ľudom láskavo nazývaný aj Drbnutý Jakobín, je financovaný zo zdrojov spriaznených oligarchov.

Blahaizmus využíva neschopnosť kritického myslenia, jednoduché pudy a spomienkový optimizmus jeho sledovateľov. Tých je v súčasnosti enormné množstvo. Odhady hovoria o 50 reálnych a asi 200 tzv. trollov, ktorí sa prihlasujú pod rôznymi profilmi. Toto množstvo predstavuje úžasných 0,01% obyvateľstva, čo je sila, ktorú nemožno prehliadať.

Blahaizmus s jeho predstaviteľom nemá reálny dosah na život obyvateľstva, pretože nie je schopný poskytnúť reálne riešenia a presadiť ich prostredníctvom zákonov v praxi, kedže, ako bolo spomenuté, slúži len na ideologické presmerovanie zdrojov problémov spôsobených materskou stranou na iné politické zoskupenia a rôzne skupiny obyvateľstva.

 Blog
Komentuj
 fotka
patrixo  16. 8. 2019 08:43
Super uz len do wikipedie to dat.. alebo aspon do necyklopedie
 fotka
trevor1994  16. 8. 2019 09:28
@patrixo feel free to do so
 fotka
nats  16. 8. 2019 12:13
drbnutý jakobín lol
 fotka
patrixo  16. 8. 2019 13:43
len nvm kto je autor.. nechcem brat niekomu kredit
 fotka
endre-silentname  16. 8. 2019 14:11
Okrem toho je treba pripomenúť, že "Blahaizmus" nemá žiadnych kritikov. A ak sa nájdu, tak sú nenávratne zmazaní.
Napíš svoj komentár