Trdelniiiq
9-ročný chalan, narcis
najnedávnejšie lognutie
7. 9.sept. 2020 22:27
6452 dní na BIRDZi
regnutý od 26. novembra 2008
wtf? sirena za 10 12?
9 komentov
1
trdelniiiq
26. 10.októbra 2014 00:07
cudne. uz 20 minut huka sirena. co ked ide koniec sveta?
7
Eej tak nic
(Ale inak ja by som bola asi dost posrata.. Si stale hovorim, ze neviem co by som robila, keby takto zacala
(Ale inak ja by som bola asi dost posrata.. Si stale hovorim, ze neviem co by som robila, keby takto zacala
8
@BeingMindfucked jj, ja tiez, ja som sa hned rychlo poobliekal a chodil som pozerat po oknach co sa deje este tak cudne zacala o 23:48 a hned jak som siel kuknut von, hucali na cestach aj majaky policie/sanitky atd ale furt neprestala tak asi len nejaka chyba
9
Toto by bola asi presne aj moja reakcia + vsetko pozatvarala, ak by to bolo nahodou ze nieco uniklo do vzduchu
Tak asi zrejme ked zistis co to bolo, mozes dat vediet
Tak asi zrejme ked zistis co to bolo, mozes dat vediet

Napíš svoj komentár
- 1 Chumaj: www.youtube.com/watch?v=tPg... kto pamata?
- 2 3kratadost: Strasna veda to brusenie nozov. Ked uz som si myslel, ze to viem,...
- 3 Raketak: v Gladiatuse som ziskal titul " workoholik " !! ... heh pritom v realnom...
- 1 Chumaj: Vcera som dal kurve tringelt 5! lebo bankomat nedáva 5e bankovky, a mal...
- 2 Chumaj: www.youtube.com/watch?v=tPg... kto pamata?
- 3 3kratadost: Strasna veda to brusenie nozov. Ked uz som si myslel, ze to viem,...
- 4 Raketak: v Gladiatuse som ziskal titul " workoholik " !! ... heh pritom v realnom...
- 1 3kratadost: Slovenski vedci objavili... Lad! zive.aktuality.sk/clanok/92Vy...
- 2 Tulipanoo: biiiiiiirdz ja idem v marci normalne do Vietnamu s kamoskou!!! na tri tyzdne ...
- 3 Azizi: Zaujímavý postreh v komente.
- 4 Mytickaentita: došlo mi, že každý rok krámujem dokopy 3 mesiace z 12tich. je toto...
- 5 Chumaj: Kundy je pre vas redflag, ked chlap ma crush na amaterky a privaty...
- 6 Redpanda: Ked raz budem velka, chcem mat svoju vlastnu vranu!
- 7 Redpanda: Vzdy ked mam do jedneho dna nasekanych kopec aktivit bez minuty oddychu, mam...
- 8 Y4nn4: Urna v ktorej sa nachádza strýkov popol je v špajzi...nič iné si ani nezaslúži
- 9 Redpanda: Pozrela som serial Monyova a teraz je moja najvacsia nocna mora to, ze...
- 10 Raketak: Moja tučná teta sa na mňa nahnevala lebo som jej povedal, aby schudla...