Titusik
11-ročné dievča
najnedávnejšie lognutie
2. 11.novembra 2025 23:54
6518 dní na BIRDZi
regnutá od 28. mája 2008
No fajn, trocha ma na tej KSL nasrali. Ak sa to nevyrieši, tak baby idú na štátnice v auguste. Koľko nás bude v júni? 5?
3 komenty
1
sarah_whiteflower
10. 5.mája 2011 14:07
To zase čo vymysleli na našej slávnej UKF?
2
@sarah_whiteflower Hochel vypísal termíny, ale strašne blbo na ústnu skúšku. Obmedzenia také, že na jeden termín max 5 učiteľov a max 5 translatológov atď. Na prvom termíne dal každému, potom bol iný, na kt. som bola ja (bol pre mňa prvý) a Igi bol v Španielsku, tak ma skúšal Brunclo a bolo to dosť nahovno. Niektorí neprešli, dosť nás žmýkal a len sme sa modlili, aby nabudúce už prišiel Hochel. Ale včera bol Hochel a takmer všetkých vxrazil. A spomeniem ešte to, že všetky termíny sú už obsadené a tí, kt. ešte to nemajú a majú nárok na ďalšie termíny, už nemôžu sa nikam prihlásiť. Dnes mi vraví, že on dá ešte nové termíny, ale že na druhý týždeň. Tak som mu pripomenula, že do 16-teho musíme mať všetko uzavreté. A on že "No, tak tí, ktorí pôjdu na druhý týždeň, tí nemôžu na prvý termín štátnic." A s úsmevom! KRETÉN !!!!!! A nemôžu teda ísť ani na pg štátnice ani na druhý odbor!
3
fúha, Nika, husté teda a bol vážne Hochel zlý? vôbec nepomáhal??? Marta bola na úplne prvom termíne a tam vraj spravili skoro všetci a bol aj strašne milý na nich - a teraz píšeš, že takáto zmena??? no, do riti
ale aj tak, čo predvádza Koli, to nemá obdoby
ale aj tak, čo predvádza Koli, to nemá obdoby

Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: Chcela som do Googlu zadať "Hex bažina online" a autocorrect mi to zmenil na...
- 2 Raketak: ... nikdy nepochopim tucnych ludi ktori sa stazuju na to ze ich bolia kolena...
- 3 Protiuder22: Note to self: Všímať si mlčanie všetkých vecí.
- 4 Lejla32: Posledné týždne debordelizujem byt a velmi ma to baví zbavujem sa zbytočnosti...
- 5 Retromaniak: youtu.be/OFB8vRpUyAM...
- 1 3kratadost: Vzdy ma zaujima pribeh drahych/netypickych aut, ktore skoncia v miestnom autobazare. Kto a...
- 2 Azizi: Chcela som do Googlu zadať "Hex bažina online" a autocorrect mi to zmenil na...
- 3 Barb: v apríli každý deň spravím niečo pre môj well being ...
- 4 Raketak: ... nikdy nepochopim tucnych ludi ktori sa stazuju na to ze ich bolia kolena...
- 5 Protiuder22: Note to self: Všímať si mlčanie všetkých vecí.
- 6 Alojzvajciar: "Prečo sa neukážeš na svojej vlastnej ulici? Birdzáci by ťa chytili a mal...
- 7 Lejla32: Posledné týždne debordelizujem byt a velmi ma to baví zbavujem sa zbytočnosti...
- 8 Retromaniak: youtu.be/OFB8vRpUyAM...
- 1 Retromaniak: Mám pocit, že nikto z tých chlapov a žien sa nedajú dokopy v...
- 2 Lejla32: Dám vám môj recept na zdravšiu verziu palaciniek
- 3 Willbebetter: Ak toto vyjde, tak prvykrat sklonim hlavu a uznam, ze laska pride...
- 4 Mytickaentita: som si dala kávu, nech sa vydržím učiť na zápočty...a miesto toho mám...
- 5 Lejla32: Buduci rok navštívim svoju vysnívanú destinaciu včera som kupila letenky. ...
- 6 Ruotong: Je to podľa vás neúctivé, keď vo fitku, kam chodia aj Ukrajinci,...
- 7 Y4nn4: Ja tak strašne milujem keď akademický feministi muži v skutočnosti nenávidia skutočnú ženskú energiu...
- 8 Barb: Strašne premýšľam že by som v roku 2027 išla na Hawaii, co si...
- 9 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš Kristus ďakujem ti za všetko čo pre mna robíš, prosím ťa vždy...
- 10 Stankasalkoo: Neexistuje vacsia “motivácia” ako pozerať si názory bývalých pracovnikov na firmu, kde mate...