..Povedala som vtedy, že ti odpustím, že ti to zabudnem..že sa na to vyseriem. Aj som ti odpustila, nevyhadzujem ti to na oči, ale predsa len niekedy, tie hnusné, plíživí myšlienky a spomienky vstupujú do mojej hlavy..teda, čo hlavy. Srdca. Vstupujú ako neuvereteľne bolestivé, bodajúce úlomky skla.

Možno by som sa mala vykričať, vytrieskať, hocičo, len to dostať preč. Preč zo mňa, aby konečne, keď sa oihádame a ja budem čakať či sa ospravedlníš, aby vtedy už viac neprichádzali zie hnusné zmyje.

...Chcem sa toho zbaviť. Tak veľmi chcem...

A preto prepáč, ale neuveriteľne si mi ublížil! Neskutočne surovo. Sklamal si ma ako ešte nikto nikdy predtým! Bola to bolesť, boli to slzy..kopec sĺz, ako keby ma niekto kopal a kopal. Až do bezvedomia...Srdce mi išlo puknúť a ja som mala len jednu, jednu jedinú otázku, na ktorú som doteraz nedostala normálnu odpoveď. Teraz ju už asi ani vedieť nechcem. Radšej..

Chcem to len dostať preč. Úplne, lebo sa to ozýva len vtedy, keď mi je zle, ja to neviem zastaviť a je mi potom ešte horšie. Už nechcem vic plakať. Nechcem si už viac na to spomenúť! Ani na to, čo bolo pred tým. Na nič, čo som si vtedy úplne náhodne prečítala. Jeden úplne náhodný článok a jeden úplne blbý nápad niekoho, mi vtedy veľa vecí zmenil...Tak ti teda ĎAKUJEM!

Ľutujem, že som nespravila len jednu jedinú vec. A to tú, že som ti vtedy poriadnu nestrelila. Možno by sa mi lepšie uľvilo a odišlo by to preč rýchlejšie. Ale teraz je na to už neskoro. Veď ty ani netušíš že sa niečo také vo mne deje a asi je to takto lepšie. Zbytočne by ťa to mrzelo..a to nechcem.

A práve preto to len píšem, revem ako malé decko ale verím, že keď to teraz raz a navždy zo seba dostanem von, odíde to na trvalo. A keď predsa len nie, budem bojovať do vtedy, kým to konečne nevykopne preč a nezatresnem za tým dvere. A ja to zvládnem! Ak nie sama, pohľadám niekoho, kto mi rád pomôže, či to užu budeš ty alebo niekto úplne íní či cudzí a neznámi človek.

Ale zatiaľ, kým zistím, aký budem toto všetko účinok, tak aspoň na chvíľu, tomu dávam kopačky!

..ZBOHOM SKLAMANIE!!..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár