Už dva krát som tu takto písala, presne v deň tvojich narodenín. Ten deň je už vlastne dnes. Dlho som  už nič nepísala, tak možno je načase trošku do tretice napísať "list" k narodeninám, alebo len vlastne ako keby taký sumár. Sumár o tebe, mne...o nás.

Dnes už môžem začať slovami : Takto pred 23 rokmi... Uf, to je ale doba čo? Nemyslím teraz tvoj vek, ale to, ako dlho to už spolu-nespolu ťaháme. Nebudem tu riešiť minulosť, ani nič z nej. Viem že nič nie je dokonalé, ani ja, ani ty. Všetko čo sa udialo malo svoj dôvôd. Boli veci zlé, boli veci dobré. Keby sa to všetko neudialo tak by sme už možno ani spolu neboli.

No my sme. O pár dní budeme mať v podstate siedme výročie. Ani veľmi neviem čo tu vlastne písať, ale mám chuť dostať zo seba niečo von. Nič zlé ani dobré, proste len tak, odľahčiť hlavu. Videla som vzťahy, o ktorých sme si všetci mysleli, že tí dvaja budú spolu až do smrti. Zdali sa to byť tak dokonalo harmonické a pasujúce si páry. Takmer všetky skončili. Nadobro. Bodka. Koniec. A my? My s našimi banálnymi hádkami, vlastne ty to voláš že my sa nehádame, to sa len ja nahnevám pre niečo. No musíš uznať, že niekedy vieš človeka pekne dostať do vývrtky. A takej poriadnej, minimálne do takej akú treba na otvorenie veľkého demižónu vína. Stále sa smeješ, že "mám chuť ti ublížiť", no tak bohužiaľ, aj ja som nejaká.

No tak ako vieš človeka vytočiť, a budem úprimná, a tak ako vieš aj dať človeku takú metaforickú facku a sklamať, vieš aj neskutočne potešiť. Urobiť ma šťastnou, vyčariť úsmev. Podporiť keď je zle, pomôcť keď potrebujem. Niekedy ťa aj obdivujem ako dokážeš zvládať moje nálady a moju povahu.

Vážim si všetko. Niekedy to tak možno nevyzerá, ale je to tak. Vážim si každú radu. Každý dotyk. Každé objatie aj bozk. Každú minútu strávenú s tebou. Každý tvoj úsmev. Každý pohľad. Každé tvoje ľúbim ťa. Vážim si, keď v noci prídeš po hokeji ešte za mnou ( aj keď ti nekutočne páchnu ruky )Vážim si každučký rozhovor. Dokonca aj každú hádku či výmenu názorov. Všetko má svoj zmysel a aj všetko zlé je na niečo dobré.

Na záver už len..všetko najlepšie. Aby bolo už len lepšie, aj keď to teraz bude tažké. Dnes by si mal byť iba šťastný, ale ja viem, že asi príde aj niečo smutné. Ale neboj sa, aj keď nie je pri tebe, dáva na teba pozor. Som tu pre teba. Ľúbim ťa.

 Blog
Komentuj
 fotka
nespoznavamtotu  16. 1. 2017 22:46
Ďakuem
 fotka
antifunebracka  21. 11. 2017 16:56
To bolo krásne
 fotka
tinka246  2. 12. 2017 16:21
@antifunebracka ďakujem
Napíš svoj komentár