Zas raz a znova, o tom istom..jedna osoba, jeden vzťah, tá istá príčina sĺz, tie isté pocity, tie isté pokusy..a ten istý výsledok...

Všetko sa točí stále dokola. Rozhodovanie je ako na váhach, raz hore, raz dole..Často rozmýšľa, že prečo sa mi to toľko ťahá, prečo jednoducho nedokážem hodiť to všetko za hlavu. Nie, nie som jedna veľká depka..žijem, bavím sa kamoškami, chodím s nimi do mesta, smejem sa keď sa mám na čom. Bavím sa s rodičmi, učím sa..vykonávam všetko..ale viem, že to nie je 100 percentné..stále tam je aj zo smútku...v niektoré, tie šťastnejsie(??) dni si na ich konci uvedomím, že som si poväčšine dňa na teba ani nespomenula. V tej chvíli ma to aj zamrzí, ale aj troška poteší. Možno si poviem, veď keď si nespomenie on na mňa, prečo by som mala ja?

Rozmýšľam...Oplatí sa milovať človeka, ktorý nemiluje vás? Ktorý už prestal..už sa "vyliečil" ?..Ubližuje to..Bolí to...Mrzí to..Sklame to...Ale je to bohužiaľ tak. Toto je moja realita..

Odchádzam, čakám či sa ozve..a potom sa vrátim..zas a znova si stále nájdem nejakú výhovorku, nejaké ospravedlnenie..ospravedlňujem sa sama pred sebou..a takto stále dokola. Občas sa pýtam sama seba, ako dlho to takto pôjde ďalej..Nevie si predstaviť niektoré veci..naozaj neviem..možno ani nechcem..

Som blbá, šialená, naivná, stále v niečo dúfajúca...a hlavne..nešťastne zamilovaná...

 Blog
Komentuj
 fotka
toutestpossible  24. 11. 2011 21:35
chcela som ti pomôcť...
 fotka
sucho151  26. 11. 2011 23:44
keby si si radsej sama pomohla treba ti to
 fotka
sucho151  26. 11. 2011 23:50
to samozrejme plati pre toutestpossible
 fotka
amorko  2. 1. 2012 04:08
kto zažije sklamanie, čakajú ho presne takéto dni..človek ktorý miloval a stratil, si to vytrpí..bolí to, občas prídu dni, kedy si človek na to nespomenie, a potom zrazu jedna spomienka, a je tam kde bol na začiatku..úplne na dne..láska bolí, keď miluješ niekoho a dáš mu všetko..a potom zrazu to už nie je..nie sú tie slova, že ťa miluje nadovšetko, a že je to večné a nikdy to neskončí..už nie sú objatia bezpečia...pohladenia nežné, bozky sladké, pohľady zamilované..ostanú slzy, bolesť a obrovská diera v duši..hlavne čas to zahojí..naivne dúfajúc..že je to tak..prežívame deň po dni..hodini po hodine..minúty po minúte..dúfajúc..
 fotka
antifunebracka  13. 1. 2015 21:13
a velmi ta bavi byt taka slaba?
 fotka
tinka246  24. 1. 2015 23:25
@antifunebracka ...nie, absolutne ma to nevi
 fotka
antifunebracka  25. 1. 2015 17:36
tak najdi sebauctu a rob s tym daco
Napíš svoj komentár