Znovu som tu, s hlavou plnou myšlienok.. Viem že mám skúškové a o dva dni mám skúšku na ktorú som si nepozrela ešte vôbec nič, ale to teraz nie je dôležité.. Aby som sa nemusela učiť, povedala som si že si idem vyčistiť počítač, urobiť zálohu atď., nech to mám v poriadku pred nastávajúcou cestou do Grécka, no čo čert nechcel, dostala som sa aj k dokumentom..

A tak som tri hodiny strávila čítaním rôznych príbehov, spomienok, výplodov mojej fantázie a všetko mi pripomínalo toľko vecí a ľudí a situácií, že mi z toho ostalo smutno, clivo. A uvedomila som si že mi to chýba, prísť sem a vypísať všetko čo mám na duši a na jazyku a vedieť že sa to k tým správnym ľuďom dostane.

Znovu a znovu som prežívala všetky šťastné chvíle, všetky rozchody a smútky, všetky boliestky ktoré som ukryla do slov, aby som ich o nejaký čas mohla objaviť a zistiť, že som sa zo všetkého poučila, že nič neľutujem a že som šťastný človek. Akoby som sa vrátila späť o pár rokov alebo len mesiacov, ale späť, tam kde som sa cítila raz bezpečne, raz som si priala aby to obdobie skončilo, ale vždy som bola svoja a vždy som mala toto miesto, kde som sa mohla vypísať a ľudia tu či už pomohli, podporili, alebo ma zglbali.. Párkrát urobili viac než ľudia od ktorých som čakala že sa k tomu správne vyjadria..

Aj tu sa to mení, to je samozrejmé, ale tak to asi má byť..

Dnes som len chcela poďakovať Vám, že to čítate (ak to čítate) a ak aj nie, aj tak Vám ďakujem, že tu môžem potíšku uverejňovať svoje myšlienky a nikto im nevenujete prílišnú pozornosť a nepitváte ich. A za pár vecami z tých blogov mi je ľúto.. Za ľuďmi ktorými som bola vtedy obklopená a nevážila som si to čo pre mňa robili a teraz sú ďaleko, či už kilometrami, alebo duševne.. Ale mala som ich a vďaka mojim blogom o tom mám záznamy a to je trvalé a ostatne to tu aj keď tu už my nebudeme ( možno )

"Miesto zraku privreté viečka
Zotrú všetko, pozhasínajú,
Iba chvíľu, možno že prečká
Smútok skrytý pre túto medzeru."

 Blog
Komentuj
 fotka
greenbunny  10. 5. 2011 22:55
som rád že v tom nie som sám
Napíš svoj komentár