Ty vstaneš so žiariacimi zubami a vôbec nemáš zalepené oči karpinami. Ja vstanem s frisúrou ala hollywoodska herečka a dokonalou pleťou. Potom si vyberiem nádherné šaty zo skrine...ale čoby zo skrine,mám predsa velikánsky šatník! A výborný vkus! Ty si vyberieš prvé,čo zbadáš...veď aj tak v tom vyzeráš super.
A tak si kráčam po ulici. O nič sa nepotknem, kamienky v štekličkách ladne preskočím! Vietor mojim vlasom nevadí,sú predsa ako naprogramované,aby držali svoj tvar. Nikdy neprídem neskoro, viem čas odčítať z postavenia slnka. A viem to aj cez mraky!
Ty nasadneš do svojho auta. Akoby zázrakom sa ti nikdy nemíňa benzín...za to môže tá zlatá kreditka. V meste chytíš všetky zelené, takže ani ty nikdy nemeškáš. Všetko klape ako švajciarske hodinky na tvojej ruke.
Dorazím do školy. Fakt najkrásnejšej budovy v meste. Okolie ozdobili kvetmi, ktoré mám najradšej. Viete tými takými farebnými...Je jedno, že neviem ako sa volajú. Každé ráno si potajomky jednu kvetinku odtrhnem. A ešte ma nikto pri tom nenačapal!
Ty si v práci ako vždy prvý. Teda až na to, že ťa vždy na stole čaká káva....kto ti ju len robí? Ale zahrajme sa na to, že prvý si. Pamätáš si všetky tie heslá na počítač. Dokonca aj ten 15-miestny kód vychrlíš zo seba v priebehu sekundy......


Ale to všetko je nuda! Hrozná nuda! Občas je fajn, ak sa v tých podpätkoch vykýbliš a niekto ti pomôže vstať. Občas je fajn, ak si ideš sám natankovať a dávaš si pozor na spotrebu, pretože nemáš v banke milióny. Občas je fajn, ak v živote zastaneš aj na červenej a zistíš, že sa nemáš kam ponáhľať. Občas je fajn, niečo zabudnúť a musieť hľadať riešenie. Občas je fajn, ak niečo nevieš a môžeš hľadať odpoveď....Je skvelé, že všetci nevyzeráme skvele. Stratila by sa rôznorodosť...Veď dokonalosť možno spočíva v nedokonalosti. A dokonalosť v zmysle dokonalého života nič neznamená....

" Dokonalosť spočíva v maličkostiach, cez to všetko nie je dokonalosť maličkosťou." Michelangelo

 Blog
Komentuj
 fotka
sajuri007  15. 4. 2012 18:31
super (ale dokonal"í")
 fotka
tiana  16. 4. 2012 00:01
@sajuri007 opravené!
 fotka
georg21  16. 4. 2012 00:15
áno pravda, občas to všetko je fajn, aj s tým citátom sa mi to páči...

a čo také horibilné ťa viedlo k napísaniu tohto blogu?
Napíš svoj komentár