

poviedky z kuchyne - krokety z koreňovej zeleniny, čierna ryža s hubami a kukuricou
10 komentov
1
artusios
26. 12.decembra 2014 11:56
:happy:
2
čierna ryža? to taku normalne predavaju či si si ju nejak "vyrobil"??
4
@artusios thanky, odkážem
@vamperzz @forte je to taká odroda.dá sa zakúpiť napríklad v špecializovaných (indických, bio) obchodíkoch/zdravkách.
jesto ešte aj divoká "ryža", kt. je tiež čierna a dá sa dosť dobre.spracúvať i zasurova : )
prípadne to niektorí očierňujú atramentom z vačku kalamára, whatever suits ya
@vamperzz @forte je to taká odroda.dá sa zakúpiť napríklad v špecializovaných (indických, bio) obchodíkoch/zdravkách.
jesto ešte aj divoká "ryža", kt. je tiež čierna a dá sa dosť dobre.spracúvať i zasurova : )
prípadne to niektorí očierňujú atramentom z vačku kalamára, whatever suits ya
5
Food blogging? Dúfam, že ti to príde efektívne
Čierna ryža sa už nejaký ten rok teší popularite medzi členmi tvojej biorodiny, ako si tam všímam.
A ak by chcel niekedy niekto náhodou šetriť čas a sily, tak by v tomto prípade mohol použiť "veselé guličky" namiesto "krokety z koreňovej zeleniny"; teda aspoň mne sa zdajú byť veselými a gulatými.
Čierna ryža sa už nejaký ten rok teší popularite medzi členmi tvojej biorodiny, ako si tam všímam.
A ak by chcel niekedy niekto náhodou šetriť čas a sily, tak by v tomto prípade mohol použiť "veselé guličky" namiesto "krokety z koreňovej zeleniny"; teda aspoň mne sa zdajú byť veselými a gulatými.
6
@damaris no, tak trochu aj reagujem, narážam na udalosti tuná z posledných pár dní. .D
skúšam taký svoj hybridný prístup, ale nič špeciálne tým zdieľaním všakovakých obrázkov nesledujem
"(...)ako si tam všímam" -- naozaj?
asi nás na tom fascinuje tá temnota (hltať tmu je dosť metal), hehe
a hej, rozumiem, nie sú to vlastne ani krokety, ba ani nič podobné tempure
- možno sa ti to len zdá preto, že ich vzhľad ostro kontrastuje s tou smutnou amorfnou hmotou ryže.
skúšam taký svoj hybridný prístup, ale nič špeciálne tým zdieľaním všakovakých obrázkov nesledujem
"(...)ako si tam všímam" -- naozaj?
asi nás na tom fascinuje tá temnota (hltať tmu je dosť metal), hehe
a hej, rozumiem, nie sú to vlastne ani krokety, ba ani nič podobné tempure
- možno sa ti to len zdá preto, že ich vzhľad ostro kontrastuje s tou smutnou amorfnou hmotou ryže.
7
by ma zaujímalo inak, či by aj táto ryža zožltla, keby bolo v nej kari
by ma zaujímalo inak, či by aj táto ryža zožltla, keby bolo v nej kari
10
@Eutanazia už som dačo takieho tuším robil; na tej samotnej ryži by to asi trochu vidieť bolo, ale hlavne by poriadne farbila tanier/kontaktné povrchy a to je teda dosť fajný efekt, vďaka za inspo

Napíš svoj komentár
- 1
Obrázok od Soyastream - 2
Obrázok od Mariquittka -
3 -Santiago - 4
Obrázok od Mariquittka -
5 Njo, trochu to evokuje Studnu...
-
1 ..a pritom 96 percent jej contentu,... -
2 Ahoj selfickari, kukam ze birdz... -
3 Sado maso -
4 Pre @mytickaentita -
5 Absolutne dokonaly bochnicek chleba < 3... -
6 Morcacie masko s hlivou, jarna... -
7 @lytaryta ked kliknem na link toto... -
8 Hotovo -
9 Moja Mamina má rada tých dekoračných... -
10 Unpopular opinion, kratsie rychlejsie behy...
-
1 Uz som pani Šajžoušková -
2 @dezolat laureát nobelovej ceny za fyziku -
3 Priemyselný romantizmus (pt. 2) -
4 Takýto krásny výhľad na celú ba... -
5 Bola som zisťovať farbu mojej aury.... -
6 @dezolat , laureát Nobelovej ceny... -
7 ^^ free up-down, down-up scrollable... - 8
Obrázok od Lostinthedark -
9 It's not broken, it's french. - 10
Obrázok od Nahodnyokoloiduci1

