Hovorí sa, že zmena je život.
No tak som dnes jednu učinila. Aj mi to trochu prišlo ľúto, aj viem, že to bolo správne. Bolo by to na úkor iného, mala by som zlé svedomie raz z jedného, raz druhého, a tak som si postavila priority.

Priority, ktoré sa vo mne bili asi od októbra. Priority, ktoré sú tie dôležité. Postavila som si rebrík tak ako má vyzerať.

Tak teda som dala výpoveď. Ešte tam pôjdem asi raz, možno dvakrát. A potom 2 mesiace bez roboty, teda tie 2 určite. Škola. Dnes som si dohodla školiteľa diplomovky. Už sa začínajú črtať predtermíny. A hoci mi bude smutno za kolektívom z roboty, bolo to to správne rozhodnutie. Teraz nie je čas, aby bola práca tá dôležitá. Teraz sa musím vymakať, aby som si neskôr mohla postaviť prácu na prvé priečky. Kariéru a rast.

Vykladala som si karty. Myslite si o tom čo chcete, ale ja tomu verím. Každý si verí v svoje, ja v toto. No a karty mi "povedali", že nastane zmena. A neverím, že len jedna. Začínam si uvedomovať, do akého štádia som sa dostala.

Keď mi povedal, že som veľmi silná, lebo silní sú len tí ľudia, ktorí prejavia city. A tak som tam plakala a on so mnou. Objímal ma a hovoril, že je všetko v poriadku. Že všetko s čím nie som spokojná so sebou, vo svojom živote, mám dať na papier a roztrhať ho alebo rovno spáliť. Neurobila som to. A M sa ma opýtal, či som to spravila. No nie. Bála som sa to spraviť. Ale po dnešku, nech je zoznam aj po zem a budem páliť vatry. Spravím to. Nech zmizne všetka bolesť.

Zajedáš trápenie. Preto tie kilá navyše. A zrejme mal pravdu, aj keď mi M ako asi správny chlap tvrdil, že žiadne navyše nemám.

Dnes som mala slzy na krajíčku, a potom mi kolegyňa povedala, že pokiaľ som o niečom presvedčená, mám to spraviť. Ak si myslím, že to je správne, nemám otáľať, nech je to čokoľvek. Nemám na nič čakať. Dnes som nečakala, urobila som krok a asi bude nejaký čas bez peňazí.
Ale budem sa môcť sústrediť na to najdôležitejšie.

Na svoju budúcnosť.

 Blog
Komentuj
 fotka
demoniqangel  20. 11. 2013 23:36
Nájdi si v notesíku pre mňa dátum, it´s time to vieščo
 fotka
blackrisq  21. 11. 2013 08:39
normálne kolegyňa je taká múdra ako ja
 fotka
unwritten  21. 11. 2013 10:24
@demoniqangel !!! aj pre mňa!!!
 fotka
antifunebracka  31. 7. 2016 04:09
TaK KEď karty tak povedali...
Napíš svoj komentár