Súčasné emocionálne rozpoloženie sa rovná euforickej šialenosti. Myslím si, že som konečne dospela do štádia, keď sa človek zmysluplne zblázni.

Moje úsmevné obdobie (ktovie ako dlho mi to vydrží, keďže celkom úspešne podlieham vlastnej integrite škorpióna), dlhodobo potláčané vlastným marazmom a sebaľútosťou, nastalo pred pár dňami. Myslím si, že príčina sa dá pomenovať veľmi trefne dvomi slovami – Poloha zajaca.

Nejde o žiadnu sexuálnu polohu vyčítanú z kámasútri. Je to veľmi efektívna poloha praktikovaná jogínmi. Zbavuje telo tlaku. Pred pár dňami, ponorená do svojich myšlienkových pochodov, ktoré sa od toľkých obrátok v škole už pekne zadierali a bolo ich treba poriadne premazať, som si na také dve hodiny drepla na podlahu v izbe, ponorená do šera.

Pokojné nedeštruktívne premýšľanie nad vlastným bytím = Poloha zajaca

Blížiaca sa maturita. Sú nej plné médiá. V škole nás naďalej cepujú iracionálnymi testami, vraj na zlepšenie myslenia a oživenie zamrznutých mozgových buniek. Ale prdel! Ak si budem chcieť oživiť myslenie šupnem si tri hroznové cukre a zalejem ich šálkou kávy(čo ma pravdepodobne odrovná, ale eden je taký lákavý, nich wahr?).

Posledné slovko vety pred zátvorkou. Káva. Ďalšia vec, čo ma napadla v spojení s podlahou. Spomenula som si na fantastický blog od @grietusha . ,Tá holka písať vie´, usúdila som na základe slinných kanálikov, ktoré sa mi pustili po dočítaní jej blogu. Ich liebe cafe. I love coffee. Respect, Grietusha.

Ďalší výhonok môjho mozgu. Ťahá mi na dvadsať. Viem, viem. Starnem. Mala by som si hodiť mašľu skôr ako sa začnem meniť na sušenú marhuľu a môj vkus sa zmení na každovečerné sledovanie večerníka v pohodlných papučiach. (@kemuro , stále čakám na tú mašľu – parádnicu, ktorú si mi sľúbil ).Ale vieš čo, zatiaľ si ju u teba uskladním. So svojim vekom a momentálnym pleťovým koeficientom som celkom spokojná.

Usmievam sa, žiarim, som pokrytá štrasom. (Nie?)Som blázon. Iba do tej únosnej miery.

A dnešok?

Dnes som zažila krásny poetický orgazmus. Vďaka Tebe @tenpatic . Čakám ďalšie poetické maznanie z tvojej strany.

Pančo, @newgeneration , sa asi na mňa hnevá, za menšie rýpanie, ale kto tvrdí, že keď svieti slnko, nemôže byť aj trošku oblačno?

A na túto racionálno-iracionálnu recesiu sa pozerám s úsmevom na perách. A to len vďaka podlahe, mysleniu a POLOHE ZAJACA.

 Blog
Komentuj
 fotka
kemuro  10. 3. 2010 22:15
mašľu spravím. aj s lejblom
 fotka
qirqi  10. 3. 2010 22:52
aj tak tak sejú mak.

a

mala si pravdu trošku som sa pridusila.
 fotka
grietusha  11. 3. 2010 11:04
ja si tak pozerám na ten Môj BIRDZ a stále som nechápala, prečo mi toto vyhadzuje a dokonca medzi reakciami na mňa! úúú, ale som sa potešiu.



tak som potešená teda.



breathe-stop breathing-breathe-stop breathing.



(hoci niekedy by bolo naozaj lepšie povedať stop to breathe)
 fotka
husky  11. 3. 2010 13:52
mysel musis ocistit, inak bude taka zabita, ze uz nebude vediet rozmyslat pod nanosom hovadin
 fotka
lubobs  12. 3. 2010 19:39
mám to ešte len pred sebou a nenazdám sa a bude to za mnou....čas beží...ach jaj

páči sa mi to zhrnutie...

chutí ti aj mrkva?
 fotka
temperancecullen  12. 3. 2010 20:33
@lubobs Samozrejme. Kľudne si dám aj surovú
Napíš svoj komentár