Tanji
33-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
12. 8.augusta 2025 17:38
5656 dní na BIRDZi
regnutý od 23. septembra 2010
správy z roku 2023/24
Komenty k statusu
1
tanji
10. 5.mája 2022 21:54
kruptomeny zaznamenali prudký pokled. Následkom recesie sa investori presunuli z virtuálnej do hmatateľnej meny. BTC klesol na zlomok maxima z 2020, zlato , iné cenné kovy a komodity sú na nových maximách.
2
ceny kremíka a silicon walley sú relatívne stabilizované. Nástupom alternatívnych techlológií a recesie ktorá utlmila predaj elektroniky, sa predpokladá že polovodičový priemysel sa presunie z kremíka na iné materiály už v blízkych rokoch.
3
následkom recesie a vysokých úrokov (FED 7-10%) sa mnoho ľudí dostáva do platobnej neschopnosti. Rekordný počet samovrážd, DJI index zaznamneal najprudší pokles od krachu v 87. SPX zaznamenal "black monday" mnoho investorov sa boji o straty a uzatvaraju so stratou.
4
EUR/USD sa hybe v 0.85 -0.95
JPY po dosiahnutí historických minimálnych úrovní znova silnie
ceny energií sa po čase stabilizovali
JPY po dosiahnutí historických minimálnych úrovní znova silnie
ceny energií sa po čase stabilizovali

Napíš svoj komentár
- 1 Abstraktdepres: Opäť novinky na poštovných úradoch v EU. Zatial čo doteraz bolo možné poslať čokolvek...
- 2 Dezolat: Uz to kvasy. Yummy Yummy!
- 1 Raketak: mi povedzte ci je normalne jest cestoviny s jahodami a jahodovou omackou .... Polsko...
- 2 Barb: v piatok idem do Prahy < 3 nekonečne milujem to mesto, idem...
- 3 Abstraktdepres: Opäť novinky na poštovných úradoch v EU. Zatial čo doteraz bolo možné poslať čokolvek...
- 4 Dezolat: Uz to kvasy. Yummy Yummy!
- 1 Alojzvajciar: "Pre mňa neni doležité koľko mám u seba, ale koľko...
- 2 Tulipanoo: po tyzdni odisiel pes, ktoreho som strazila a moje prve kroky viedli na...
- 3 Abstraktdepres: Konečne sa mi začali na môj dopyt pre obrábanie na CNC stroji ozývať seriozni...
- 4 Willbebetter: Pocuvala som Ludskost o platoch zien. Iba 4% zien v SR zarabaju...
- 5 Raketak: mi povedzte ci je normalne jest cestoviny s jahodami a jahodovou omackou .... Polsko...
- 6 3kratadost: Fun fact, ked date do google translate text a nechate ho prelozit do...
- 7 Willbebetter: No tak bude zo mna hackerka ci ne? Zaplatila som si semester...
- 8 Alojzvajciar: Co za infuzie si davaju Separ s jeho frajerkou? Skusal to...
- 9 Alojzvajciar: ; ( ; ( "...v roku 1983 narazil na takúto osobu na Konferencii...
- 10 Tulipanoo: ked nemate co robit dnes tak si pozrite Sestra v akcii