Raz som počula peknú vec o Putnikoch a Planovacoch.Velmi som chcela byt v pozícii Pútnika šťastná.Vedela som,ze je správne ním byt,prijímať,co príde a vziať si z toho všetko,co sa dá .Velakrat som sa stavala Plánovačom,mysliac si,ze putujem.

Neznamená to,že mat plány je zle.Neznamena to,ze vedieť,co chcem,je nesprávne. Vedieť však,co chcem a pritom prijímať ,co príde,sa nevylučuje.

A predsa,napriek zvládnutej teórii,nie vždy to v praxi šlo a ide.

Nemám definíciu toho,co znamená byt štastný,múdry a milovať. Ani ako sa to robí neviem presne. Som uznávacom teórie pokus/omyl,avšak omyly si cením,nesnažím sa nemýlit sa.

Viem,ze ma vela veci učia ľudia v Tescu,keď sa usmeju a podajú mi sušené figy z najvyššieho regálu.Vtedy,keď mi pokladník povie,ze som jeho najobľúbenejší zákazník,ja mu to verím.Ak som naivná,nech.Ak trávim vela času robenim veci,o ktoré ma nik nežiada,nech.

Lebo dostávam za svoju lásku spať zázraky.Neviem podať presný opis toho,co považujem za lásku,ale pokúsim sa.

Spraviť niekomu kávu.Povedat,ze veci budú fajn a myslieť to tak.Dostat kvety v nemocnici.Dostat otázku,ako mi je.Tlacit do kopca vozicek a tešiť sa zo svalovky z toho. Ze si niekto pomata moju obľúbenú knihu.Mat opatovany úsmev.Skakat na obľúbenú pesničku.Meniace sa farby západu slnka.Rano.Rovnaka emócia jedného hlasu.Najst na púšti otvarak na pivo.

Ak budem opäť niekedy viac plánovať ako putovať,prečítam si toto a ak budete chcieť putovať aj vy,pridajte sa.

 Denník
Komentuj
 fotka
bludiacient  11. 9. 2016 23:46
ja blúdim s Entami. preto som blúdiacient...
Napíš svoj komentár