♥ Naučili ma, že deň má 24 hodín, hodina 60 minút, minúta 60 sekúnd. Ale nenaučili ma už, že sekunda bez teba trvá tak strašne dlho!

Nemôžem ti slúbiť, že život bude vždy jednoduchý. Ale môžem ti sľúbiť, že budeš mať vždy pri sebe niekoho, komu na tebe záleží. Mňa!

Ak ma budeš niekedy nenávidieť, zastreľ ma! Ale nestrieľaj, prosím, do srdca, pretože to je jediné miesto, kde si ty.

Keď večer zaspávam, chýba mi Tvoj dotyk. Keď sa v noci prebudím, hľadám Ťa kde si. Keď ráno svitá a ja vstávam, želám si vstať s Tebou do nového dňa. Ľúbim Ťa.

Život je krásny, život je boj, máš ho len jeden a je len tvoj. Keď počuješ pri týchto slovách srdce biť, pochopíš, že bez lásky sa nedá žiť. ĽŤ

Budem tvojím anjelom, budem kúskom Tvojich pier, budem sa túlať v Tvojich snoch, ktoré budú len o nás dvoch. Možem?

Teraz už viem, že človek verí rozprávkam dvakrát za život. Raz ako dieťa v prvých rokoch života a neskoršie, keď mu niekto naplní srdce láskou. Tak ako ty mne.

Ja neviem čo pekné tu mám napísať. Snáď len toľko, že tisíc bozkov ti chcem dať. A je to len na tebe, či ich budeš chcieť. Ľúbim ťa!

Za každým oblakom sa skrýva anjel, ktorý čaká na vhodnú chvíľu, aby zostúpil na zem. Od vtedy, čo ťa poznám som pochopila, prečo je nebo stále také pekné.

Predstav si, že vonku prší a každá kvapka je ako bozk odo mňa. Keď budeš celý premočený ucítiš, ako strašne ťa milujem.♥

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
mardzi93  6. 2. 2009 12:12
no sweet
Napíš svoj komentár