Pribeh zacina niecim co som nikdy nechapala a nikdy ani nepochopim.Nepochopim tu ludsku blbost. Preco ked niekto klame si aspon nevymysli nieco poriadne? Nieco co by davalo zmysel, a nebilo by to priam do oci. No ale tak co uz aj blbost ma svoje caro. Mame sa na kom aspon smiat.

Vsetko zacalo ked jedna holka, pre ten cas sa volala Natalia, zacala pisat mariovi, nevinne rp na portali azet.sk, rp rastli a obaja sa zacali mat radi. Skerili sa na obrazovky ako male deti na plysove hracky, cize laska cez internet. Urcite sa to uz kazdemu stalo, ze si oblubil niekoho slova a chcel sa stretnut.

Samozrejme na tom nieje nic neobvykle. Dohodnuty termin schodzky sa blizi, obaja sa tesia, ved co by nie, spoznat lasku cez internet? Zaujmave, odvazne, no zo skusenosti nezmyselne. Den D prisiel. Mali sa stretnut. Nevydalo. Ona neprisla.

Dobre neprisla raz, no neprisla znova, a zase, a stále sa to opakovalo. Ked sa zamyslime, tak zistime, ze na tom nieje nic nezvycajne. Ale kazdemu hned napadne, niekto si zo mna robi srandu. Nepochybujem o tom, ze to tak bolo aj tu.

Neprezadilo ju vsak to, ze neprisla, ale tie nezmyselne vyhovorky. Akee napadite. Vždy pred schodzkou sa nieco stane, ublizila si, dokonca mala autonehody, pokazene auto, prislo jej zle a vždy nieco. Existuje sice moznost, ze ta osoba, jej prinasala nestastie. Dobre to beriem. Ale az tak?

Najzaujmavejsia vyhovorka však bolo, ze ju jej otecko, ktory vystupoval pod nickom ocoboss, poslal do klastora, do uplne ineho státu. Trochu bystrejsi clovek od hrabavej sliepky domacej, by si urcite vsimol ze je to uplna blbost.

Ja ako 3 nestrana osoba tohto, , internetoveho vztahu, , som sledovala diane situacie. Skoda ze som si vtedy nespravila popcorn. V tejto chvili je nepodstatne ako a kedy som sa tam zaradila.ocitla v situacii z ktorej uz nebolo uniku.

Moja pomoc, s mojim hobby ale vyvolala vlnu neprijemnosti. Zistila som, ze ocoboss nie je ocoboss, ale nevlastna sestra natalie, ktora jej ide na nervy. Zrazu ale z natalie, bola veronika a jej kamosky, ktore vystupovali ako jej sesternice, sa zrazu nevolali tak ako sme ich poznali.

No pribeh zacal naberat velke grady az vtedy, ked pretiekla posledna kvpaka Mariovej trpezlivosti a , , pustil ju k vode, , . Nie to však bolo pricinou tych neprijemnych chvil plnych adrenalinu pre mna.

Ich vyhrazanie, necakane navstevy dokazali vzbudit vo mne strach.Detaily tych chvil su ale nepodstatne, kedze je to len strucny zrhn reality. Tak a co sa stalo s Nataliou, teda vlastne uz s Veronikou? Normalny clovek, ked mu pridu na klamstvo sa stiahne. Ale ona nie.

Skusala to znova a znova. S novymi nickmi, s novym menom s novou identitou. No jej napadne rp, styl pisania ju vzdy prezradil. Vela krat na nas isla s pokusom ze povie pravdu, no tie zvraty deja, nas sice zmiatli, no vždy sa to na konci vysvetlilo. Znova klamala. Co ine sa da cakat od klamara.

A ako to vsetko skoncilo? Ziadno. Trva to az do dnes. Ich naramne pokusy dostat sa nam do zivota su nekonecne. Ale predsa sa nieco zmenilo. Viem kto to je. Viem kde byva.

Ale co je na tomto vsetkom zaujmave? Nikto nechape ich konanie. Nikto nevie kde sa vzali, preco pisu nam, co z toho maju? Preco to suvisi s niecim co uz davno skoncilo? Preco sa mi rypu v zivote? Každý mesiac nova historka, novy pribeh. Ale kde je pravda a kedy bude tomu konec?

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
stage  7. 7. 2009 14:20
Á, ďalší uprchlík z pokecu? My, čo sme dávno na birdzi, nakoľko sme hneď odhalili, že pokec nie je pre normálnych, sa vôbec tvojej skúsenosti nečudujeme. Tam je proste kopa "zvláštnych" ľudí, v ktorej je ťažké zorientovať sa. To prečo tak konajú, ti tu my asi nebudeme vedieť vysvetliť...
 fotka
adusa571  7. 7. 2009 14:29
stage, myslím, že takých ľudí nemusíš hľadať len na pokeci. Pokiaľ sa birdz roznesie, aj tu ich bude dosť. No a k tomu blogu: vždy sa nájdu ľudia, ktorí si potrebujú dokazovať, akí sú zaujímaví a vymýšľajú si aj úplné maličkosti, len aby zaujali. Takých treba jednoducho ignorovať.
 fotka
myslitel  28. 8. 2009 18:20
Ja mám vlastnú 5 mesačnú historku , ale účinkujem v nej ja .. stava sa to každý deň ,, ale najviac na pokeci
Napíš svoj komentár