Krásny deň. Vetrík pofukuje, vtáky štebocú... jeden šteboce silnejšie, možno chce zvábiť nejakú samičku na strome inom, kto vie... možno samca. Tento svet je tak zvrhlý, žeby som sa ani nečudoval, keby sa samci vtákov preťahujú na konáriku práve mne nad hlavou.

Posuniem sa radšej na lavičke o asi 30 cm, aby nejaké vtáčie hovno na mňa náhodou nespadlo. Mám sucho v ústach, šiel by som sa napiť, ale vo vačku mám iba kreditku s ktorou v bufete neviem platiť.

V diaľke sledujem mladú žienku, možno má takých 17 rokov, neviem. Nepovedala mi. Hanbím sa ju osloviť a tak sedím. Pozerám sa na ňu, rozpráva sa s kamarátkami, ale ona je jednoducho výnimočná, vyniká. Poznáte ten pocit, pocit prázdnoty v sebe.
Je zobrazením mojich erotických predstáv. Ryšavovláska, ktorá má nádherne rovné dlhé vlasy, prehadzujúca si ich za rameno. Schytí si pramienok vlasov a dáva si ho do pusy. Je nervózna? Videla ma a snaží sa zapôsobiť? Možno je lezba a vábi svoje kamarátky. Hodilo by a to na ňu. Ryšavky sú dračice, ktoré rozpália nejedno telo.

Stojí mi. Pripadám si ako úchyl. Sedím na lavičke v parku o 11:00 a stojí mi falus. Žeby oneskorená ranná erekcia? Alebo zaúčinkoval šarm mladej slečny? Neviem, ale stojí mi. Mobilom zakrývam kopček, ktorý mi vznikol v rozkroku. Mám úzke nohavice, mám tam naozaj tesno. Mobil si držím v rukách, ktoré mám na rozkroku. Mierne si pritláčam na rozkrok. Hmmm. Je to príjemné, ale bol by som radšej, keby sa na mňa posadila...

Napätím som celý bez seba. Som nesvoj. Zakrývam svoju nadržanosť a snažím sa modliť sa Otčenáš, pretože mi niekto povedal, že ak budem upierať myseľ na niečo iné, tak môžem predísť tvrdému penisu. Nedarí sa mi to.

Otčenáš, ktorý si na nebesiach, hrozne som tvrdý och kriste, posväť sa meno tvoje, tesno mi je, buď vôľa tvoja ako v nebi tak i na zemi. Pretiahol by som ju, ach. Aká je asi v posteli?
Aké je to vlastne zo ženou v posteli?
Bože, to pritláčanie rukou na tesný rozkrok je naozaj super, nenápadne si ho hladím. Nemal som ešte ženu, neviem aké je to zasunúť vtáka do zvlhnutej dierky a neviem aké je to dráždiť jej klitoris.




Takéto by ste chceli čítať? Už ste nadržaní?
Mám to písať ďalej? Presvedčte ma

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
zajkousko  21. 3. 2014 12:12
heh, ty nezbedník, buď vôľa tvoja ako v nebi tak i na zemi :-S
 fotka
michaelam  27. 3. 2014 23:15
jednoznačne chcem pokračovanie
 fotka
sixteen  3. 4. 2014 23:24
Ešte!!
 fotka
antifunebracka  14. 5. 2017 05:49
Neprestávaj, žrebec!
Napíš svoj komentár