Ako tak prechádzam Birdzom, všímam si toľko negatívnych vecí... Máte depresie z učenia, ste sklamaní zo vzťahu, serie ťa to, že tvoja sestra používa tvoj rúž...

Úplne zbytočne sa zaťažujete vecami, ktoré by ste mohli brať za bezpredmetné. Zbytočne tárate a tárate...

Hlavne baby... Ou, tá moja sestra tiež ozaj nemá čo inteligentné vyplodiť z úst, keď volá so svojím chalanom. "Óóó miláčik, veď vieš že ťa milujem... Lásočka. Já? Ja som si s ním len písala... Nič v tom nebolo a ty keď si bol s ňou? To nevadí?" A podobne... Preboha... tieto zbytočne trápne žiarlivostné scény. Že vás to baví... Poste nemáte o čom a tak trepete dve na tri, ale hlavne že držíte telefón 5 hodín na uchu a voláte so svojou "láskou". Strata času. Detto písanie na Facebooku... "Ó láska, ako mi chýbaš. Óóóó. Miláčik, lásočka, šumienka, piškvorka, ale vážne mi chýbaš."

Ste sklamaní zo vzťahu, pretože nefunguje. Nuž, keď to nefunguje, asi ste si nesadli? Vieš, že to nefunguje a nasilu chceš aby to fungovalo? Prepáč, tak to nefunguje. Proste život ide ďalej. Netreba to brať tragicky, netreba si podrezávať žily, netreba skákať pod vlak.

Kamarátka sa mi rozčúlila len preto, že musela obchádzať mláku. No ako, je to tak dané... tak ju predsa musím obísť, ak teda cez ňu neplánujem skákať, ale rozčuľovať sa kvôli tomu?

Som typ človeka, ktorého rozčúli len ozajstná hlúposť. Nesnažím sa vyhľadávať a zveličovať úplne banálny problém, ktorý ani nie je problémom.

Dám vám radu, možno prospešnú. Nenazývajte problém problémom, pretože ho nevyriešite. Daný konflikt chápte ako situáciu-príležitosť, ktorá vás môže do života niečomu priučiť. A pamätajte, že situácia má vždy riešenie.

 Blog
Komentuj
 fotka
jednadivna  18. 2. 2012 21:53
pravda, no baby na ktore sa tu tak stazujes su tvory obkecavacie, takze problem, aj banalny, musia najprv poriadne obkecat, podaktore sa nan vynadavat a az potom ide zivot dalej .
 fotka
emma279vs  18. 2. 2012 22:05
tak to je fakt, riešime kraviny, samé kraviny,... škoda že si to takto nevieme povedať skor ako veľa takýchto konfliktov vznikne
 fotka
pubertslatinocelny  18. 2. 2012 22:38
sa mi vidi, ze tu @tikalok cosi pisal
 fotka
stevo  18. 2. 2012 22:39
@tikalok pisal len veľmi tajné veci, ale zavádzame cenzúru internetu nuž, príspevok musel preč
 fotka
antifunebracka  18. 2. 2012 22:43
blog je pravdivy, ale naklikavat sa do topky je ubohost
 fotka
stevo  18. 2. 2012 22:45
@antifunebracka OK, priznávam! Naklikal som sa do TOPky. A?



Pripomínam: Opäť chcete z banality urobiť problém? Nemáte sa nad čím iným rozčuľovať? Kľud. Nič sa nedeje, stále žijeme.
 fotka
alroune  18. 2. 2012 23:09
ži a nechaj žiť, každý sme niejaký a banality nás robia výnimočnými.
 fotka
ena233  18. 2. 2012 23:23
no a to si predstav že pred a cez krámy sme trikrát také hrozné
 fotka
antifunebracka  18. 2. 2012 23:51
a preco si to zrobenkal?
10 
 fotka
stevo  18. 2. 2012 23:57
@ena233 ani nespomínaj tie vaše stavy

@antifunebracka , prečítal si si ma, splnilo to účel
11 
 fotka
zajkousko  19. 2. 2012 00:12
a však nech sa mojkajú lasočky, piškôrky ....príde čas keď si daju aj po hube a potom to bude krava a debil .........filip



porekadlo hovor: Láska nehnevaná nie je milovanááááá
12 
 fotka
1topsecret  19. 2. 2012 10:43
13 
 fotka
jaune  19. 2. 2012 12:21
Konflikt sa vzťahuje na niečo sporné medzi dvoma osobami, neznamená to akýkoľvek problém (človek-mláka), takže som čakala pri tom nadpise, že budeš písať o niečom trošku inom... A nechápem, čo to má s tým, že dievčatá podľa teba tárajú..? To s tým FB - WTF? Zdá sa mi to byť celkom od témy a rada by som dodala, že chlapi v tomto nie sú o nič lepší. A rovnako to nepovažujem za stratu času, ak sa takýmito osloveniami a hlúposťami navzájom potešia. Niektorí ľudia to proste potrebujú počuť/čítať a sú za to vďační, takže pre nich to rozhodne nie je strata času. Čo sa týka vzťahov, asi si ešte nebol poriadne zaľúbený. Podrezávať si žily a podobne je síce prehnané, ale myslím, že je normálne a prirodzené byť sklamaný a trápiť sa pre človeka, na ktorom ti záleží. Až na tie žiarlivostné scény teda s konflitom nemajú veci, ktoré si spomínal, spoločné NIČ. A dajme tomu, že si nechcel písať o konflikte, ale o probléme - v tom prípade je mláka skvelý príklad. Ale to, o čom sa spolu rozprávajú zaľúbení ľudia, ako rozmýšľajú láskou sklamaní, a čo hovoria a píšu dievčatá (aj chlapci) svojim polovičkám, nie je nič, na čo by sa dalo napísať: "Nenazývajte problém problémom, pretože ho nevyriešite."

Podľa mňa teda úplne zlé zpracovanie dobrej myšlienky.
14 
 fotka
stevo  19. 2. 2012 13:11
@jaune blogom som chcel len poukázať na zbytočné konflikty. Ako som už spomínal konflikt mláky, ako aj konflikty, ktoré vznikajú zbytočným táraním do telefónu... keď už ľudia nemajú o čom, tak rozoberajú fakt zbytočné veci... keby si počula moju sestru, tiež by si si o zbytočnosti tých telefonátov pomyslela svoje... možno to neviem presne popísať...

Ale hej, máš pravdu, niektorí tieto táraniny potrebujú počuť... nuž ja niesom jeden z tých a neviem ich zrejme pochopiť. Resp. nechcem strácať čas nad dumaním, prečo ľudia trepú dve na tri.

Bude to asi preto, že ja si svoj čas vážim a snažím sa ho plnohodnotne využiť.
15 
 fotka
virtualgirl  19. 2. 2012 13:25
páči sa mi to tie sprosté akože problémy ma vynášajú do nebies, hlavne typu tých make-upov . vtedy by som toho človeka chytila, a jebla mu hlavu o stenu. sorry, nechala som sa uniesť.
16 
 fotka
crashhp  19. 2. 2012 14:11
šumienka, piškvorka
17 
 fotka
antifunebracka  19. 2. 2012 16:36
tak podla mna je to attention-whoreizmus najhrubsieho zrna, ale kazdemu podla chuti
Napíš svoj komentár