Ideálna rodina žije v novom domčeku, s veľkou záhradou a bazénom, všetko platené výhodnou hypotékou. V garáži majú rodinné auto kúpené na leasing, rovnako celú domácnosť majú na splátky.
Členovia rodina sú štyria- otec, mama a dve deti, starší syn mladšia dcéra. Majú psa, pravdepodobne labradora.
Matka je žena v domácnosti, ale od rána má veľa práce. Musí vstávať skoro, aby bola pri servírovaní raňajok skladajúcich sa zo sušienok a pomarančového džúsu, upravená, namaľovaná a svieža.
Po raňajkách musí odprevadiť deti do školy, nesmie však zabudnúť so sebou vziať do kabelky fľašu aviváže, aby mohla ľuďom v autobuse ukázať v čom si perie sveter.
Po návrate z nákupu uvarí polievku zo sáčku. Občas jej pri tom pomôže šéfkuchár dodávaťeľskej firmy.
Popoludní sa zo školy vracajú deti. Sú špinavé od čokolády a syn je zamilovaný do pani učiteľky so slovami že sa ešte musí veľa, veľa učiť. Potom sa deti hrajú s kamarátmi na záhrade, pravdepodobne na indiánov alebo s loptou- žiadne počítače! Na olovrant ich mama prekvapí nejakou pochúťkou s tučniakom.
Otec medzitým, pri návrate z práce, spôsobí dopravnú nehodu, no je dobre poistený takže od poškodeného vodiča po papuli nedostane.
Manželka v tom istom čase šantí s rodinným psom, nemôže sa vynachváliť akú má krásnu a zdravú srsť ten pes- vraj tými granulami ktorými ho kŕmi.
Je čas večere. V rúre sa hreje pizza , ktorá je tá jediná pravá talianska
Po večeri ešte stále svieža manželka vezme totálne špinavý obrus, na ktorom sú zvyšky jedla a mapy od červeného vína, a s úsmevom ide dať prať. Samozrejme nezabudne na doporučený prací prostriedok a ružový zázrak na škvrny.
Keď je už v tej kúpeľni ta vezme handričku a pretrie obkladačky, umývadlo a vaňu ďalším zázračným prostriedkom, a pohľadom na handričku to vyzerá že sa tam neupratovalo minimálne 5 rokov.
Manžel medzitým sedí na pive s kamarátmi a veselo prehĺta jednu pilulku za druhou na zvačšenie prostaty.
Manželka si napustí vaňu a pridá do nej úchvatnú penu, vďaka ktorej sa bude po kúpaní cítiť tak skvelo, akoby celý deň nebola v jednom kole, ale nič nerobila.
Potom si oholí všetko ochlpenie a namaže sa rôznymi krémami, čím odstráni celulitídu, bude mať ploché brucho a prsia jej narastú o dve čísla.
Manžel sa vracia z baru a pretože má svoje dni, ide ešte za susedom vyžrať fľašu niečoho výnimočne horkého. Potom do seba hodí modrú pilulku a pritúli sa k manželke.

 Blog
Komentuj
 fotka
2norbi2  14. 5. 2010 22:36
Priveľa pozeráš telku..
 fotka
iwka74  16. 8. 2010 15:56
hh ...toto by ma nikdy nenapadlo vytvorit ..skvele
Napíš svoj komentár