Pridrzal som si sal ako som sa obzrel cez cestu. Siel som dalej, fukal studeny vietor. Citil som ze mi je zima, telo citlive tak ako asi u kazdeho pocas choroby. Nic vazne asi iba chripka, no urcite to neviem, k doktorovi uz davno nechodim. Rozmyslal som nad niecim neurcitym az som na to zabudol, a v tom som si uvedomil realitu toho, ze nie som clovek. Ved to co som nazyval sebou nikdy mnou nebolo. Vzdy som bol iba pozorovatel vlastneho tela. Ved ak sa clovek pozrie na to z ciste hlupackeho logickeho hladiska faktov... nikto nepovie na svoj palec na nohe: "Toto som Ja". Skladame sa sa z casti ktore v celku nazyvame "JA" Vazivo, Svaly, Bunky, Atomy..... Kde je vsak ten ktory sa na toto vsetko pozera ? ......
Ludske Vedomie pozorujuce tu hrstku mna ktoru nazyvam sebou.... zeby to bolo ono .... ?

Verim v reinkarnaciu... Ak vsak cloveku vedomie ostava aj po smrti naco sa potom vracia naspat? Znovu a znovu ... ? Ibaze by mal na zemi nieco co inde nenajde. Pravdu? Cestu? Vedomie svojho Vedomia ?

 Blog
Komentuj
 fotka
angie2112  19. 12. 2006 21:28
konecne dokaze niekto pomenovat to co citim...citim to ale pomenovat to slovami neodkazem

mam pocit akoby som ten kto vsetko robi ani nebola ja...akoby som bola nepritomna...

ked sa rano obleciem idem autobusom robim vsetko automaticky...ani si to neuvedomujem...

rozmyslam nad niecim co ani neviem pomenovat...

ani si obcas neuvedomujem co robim...

pravdepodobne som to nedokazala vystihnut lebo na slova niesom odbornik ale kazdopadne to citim i ja
 fotka
angie2112  19. 12. 2006 21:33
hmm taktiez verim v reinkarnaciu
 fotka
mid  3. 2. 2009 22:20
je to prilis neskoro zareagovat na blog po troch rokoch od zverejnenia?

zabludil som do tvojho profilu a toto je myslienka, nad ktorou som sa tiez zamyslal...myslim si, ze mozog mysli a ponuka pocity, ale to co myslienky, vnemy a pocity vnima, to si TY. Som presvedceny, ze vedomie po smrti ostava, ci ostava aj osobnost, to uz je tazsia otazka.
Napíš svoj komentár