Laska ... ake velevyznamne slovo mnohymi tak casto pouzivane a vyslovovane. Aky je to vsak smutny pohlad na ludi, ktory jej absolutne nerozumeju, nevidia jej krasu a pri tom o nej pisu basne, skladaju strofy a pisu svojim milovanym osobam listy. No ak im clovek, ktoreho maju radi ich lasku neopatuje, maju chut nicit, citia sa zle su z toho nestastny .... Toto je to co nazyvaju laskou ? Ludia skutocnu lasku nepoznaju, a predsa sa budu do krvi hadat ze opak je pravdou.

Ludia ktory sa maju radi dovoluju tomu druhemu aby ich vlastnil a pritom oni tuzia vlastnit toho druheho... Tomuto hovorite laska ? Sklamanie pri rozchodoch, plac krik a vycitky vo chvilkach neporozumenia. Egoisticke privlastnovanie si toho druheho, a nasledne nestastie ked clovek o nieco prichadza.

Viem aka je odpoved, viem co je to laska a predsa ju nepoviem, ten kto je totiz schopny porozumiet mojej odpovedi ju uz pocut nepotrebuje, uz ju pozna aj on sam. Stale ju hladam, ale nie lasku k druhej osobe, ale lasku k ludom ktory nerozumeju, aby som mohol dalej zit.

 Blog
Komentuj
 fotka
mei  25. 7. 2006 11:23
.. ako mozzesh milovat svet, ked vidish ako ho nicime? ked zapnesh Tv a je tam len o dalsom vyvrazdovani, o peniazoch, ludia su skazeni..

osobne by som to nebrala tak vseobecne, najprv treba zacat od seba, vazit si sam seba, mat sa rad ( nie narcisticky ), a potom zabalit svojou laskou inu osobu, tolerovat ju, respektovat atd.. skratka laska, je len slovo, to co citish k niekomu , by to slovo podla mna nevedelo opisat.

actually, vtedy ani slova nepotrebujesh..
 fotka
solon  25. 7. 2006 11:29
...nevymyslaj... rozum zabija city
 fotka
mei  25. 7. 2006 11:30
pozri, moje city ma nicia, a zavidim ,ludom , ktori necitia tolko ako ja, lebo ich potom nezoziera tolko veci, co sa deju okolo..
 fotka
tamvtme  25. 7. 2006 11:38
Láska...hm..krásne prežívanie v prítomnosti osoby, v ktorej ste našli svoje vlastnosti...osoba je vaším zrkadlom, ktoré odráža vaše(dáva svoje)vlastnosti...môžete tak rásť duchovne aj fyzicky...

Vytvárať niečo tretie...čo by nebolo keby nebolo teba a tej druhej osoby...takáto láska je láskou, akú hľadám ja..a myslím si, že podvedome každý z nás...
 fotka
solon  25. 7. 2006 11:42
He he vedel som ze v tej babe nieco je
 fotka
devil6.6.6  27. 7. 2006 11:20
ja mám lásku a nemám ešte stále šťastie ... poznám odpoveď a viem čo si napísal, ale nie je to až tak jednoduché ... Láska je slovo, slovo je prostriedok ľudskej komunikácie a ako raz nikto napísal, ľudia sa nemôžu pochopiť úplne rovnako ... je to verry HARD
Napíš svoj komentár