Je mi z vas zle, z vasich masiek, z toho aky chcete byt a z toho aky v skutocnosti ste, z toho ako sa dokazete ztotoznit z osobou, ktorou ste na internete, v praci, na navsteve, v skole a pritom zabudate na osobu, ktorou ste v skutocnom zivote.
Beriete povedane slova moc vazne, beriete si ich k srdcu, a pritom neviete, kto ich pisal, hovoril, ci to myslel vazne, ci bol triezvy, co je on vlastne zac v skutocnom zivote.
Snivate o idealoch, o krasnych ludoch a o ich krasnych srdciach, a pritom nevidite krasu v ludoch ktory vas obklopuju. A to vsetko len koli tomu ze vy sami nie ste ochotny pocuvat..... V kazdom cloveku na zemi nech je hajzel, psychopat alebo unaveny otec rodiny sa skryva krasny svet, staci sa len pozriet.

 Blog
Komentuj
 fotka
devil6.6.6  31. 7. 2006 10:01
ríjllajf je všade okolo Nás, nemal by si takto hovoriť o píploch, ktorých tiež nevidíš, nie každý je totožnosťou digitálnou alebo kybernetickou, nie všetci sú výplodom internetu, nik nemôže presne precítiť to čo iný chcel ostatným podať ako posolstvo, myšlienku, názor, radu a lebo tak. Si schopný chápať aj ty ostatných? Prečo hneď ako príklad uvedieš zlo ála hajzel, psychopat a až potom jeden púríklad unavený otec rodiny ... mám to posudzovať podľa toho čo to vo mne vyvolá? Mám sa nad tým vôbec zamýšlať? Vidím a počujem to čo si tým chcel naznačiť??? Nie! Ale viem o čom točíš a keby si menej vynášal rozsudky a posudky, tak by to možno aj vystihovalo Teba ale to asi nechceš, byť totožnosťou Virtuálnou. Mám pravdu? Na to ťažko odpovieš, pretože asi nemuáš ani šajn čo som tým chcel povedať. . .



RALATIVITA A RALATIVITA ... ŠADE JE ...
 fotka
deathangel  31. 7. 2006 10:12
praveze toto je jediny server,kde masku nemam.Vo veciach,ktore pisem,nie je pretvarka.
 fotka
solon  31. 7. 2006 10:29
este este ludkovia piste ,..... gimme more
 fotka
sargeras  31. 7. 2006 11:39
teraz sa zase snazis vsetkych presvedcit,ze si psychopat,co? ...no ale dobre. nebudem ta kritizovat,vlastne mas pravdu,je zbabele hadzat trapne vyhlasenia takto po sieti a este trapnejsie je sa pre ne urazat. a ty to hodis takto na siet. DD,neberiem si tento blog ku srdcu,lebo viem,ze ked niekto trebars napise blog: "cawte ludia,idem sa zabit"...tak je to len ubohy debil,ktory chce vidiet,ci to vobec dakoho zaujima. Ale ja niesom ziadna kyberneticka maska,ja som taky,aky som.je mi jedno,ci je to real,alebo sa to objavi len ako zopar pismenok,ktore si nakoniec ani nikto neprecita. je mi jedno,ci svojimi nazormi dakoho urazam,alebo tesim. a je mi UPLNE jedno, ci je to real,alebo na nete. som taky aky som a nemam rad ludi,ktory su v skutocnosti obmedzeny dementi,iba na nete hraju machrov. Bud tym,cim si a hotovo.
 fotka
sargeras  31. 7. 2006 11:41
niektory ludia sa zase musia,alebo nedobrovolne chcu pretvarovat v reali a prave tu, v anonymite internetu, nachadzaju akysi ventil,kde sa mozu konecne skutocne prejavit, ale ani to neni dobre... je to lepsie,ako ta predchadzajuca moznost,ale ta celkom prva, byt tym cim si vzdy,je jedina spravna.
 fotka
devil6.6.6  31. 7. 2006 11:44
ty si ale šikovný ... presne Ti vychádza tvoj úmysel ... Aj ja Ti teda ešte prispejem, aby si bol spokojný
 fotka
devil6.6.6  31. 7. 2006 11:50
Sargeras, pekne píšeš ... veru pekne ... Vážne slušné ... Ja len neviem či je vôbec odôvodnené niekomu na svete vysvetlovať či je normálny alebo nie ... nemá zmysel niekomu natlačiť do hlavy, že toto som skutočne JA, to si musí každý v hlave zoradiť sám a sám sa rozhodne ak je svojprávny či chce uveriť tomu čo píšu iný ... net je net ... máš právo na čokolvek ... sme akí sme a buďme i naďalej MY - TAKÝ AKÝ SME ... Nedávam si dolu masku a ani vy nemusíte bo žiadne nenosíme ... sme ľudia s podobnými názormi a radi filozofujeme a hľadáme niečo dobré pre Náš svet ...
 fotka
solon  31. 7. 2006 12:08
Deathangel:"Praveze toto je jediny server,kde masku nemam.Vo veciach,ktore pisem,nie je pretvarka."

-Lol ? "Beriete povedane slova moc vazne, beriete si ich k srdcu, a pritom neviete, kto ich pisal, hovoril, ci to myslel vazne, ci bol triezvy, co je on vlastne zac v skutocnom zivote. "

-Ked to aj ja mam zobrat vazne: To ze sa nepretvarujes je to aka si v skutocnosti ? To ze niekomu nedokazes povedat IRL pravdu, a tu to povies vsetkym narovinu, to je nie je pretvarka ?





Sargeras: "Ale ja niesom ziadna kyberneticka maska,ja som taky,aky som.je mi jedno,ci je to real,alebo sa to objavi len ako zopar pismenok,ktore si nakoniec ani nikto neprecita. je mi jedno,ci svojimi nazormi dakoho urazam,alebo tesim. a je mi UPLNE jedno, ci je to real,alebo na nete."

A koho to ma akoze zaujimat? Koho tym chces presvedcit a naco ? Chlapce ak je pravda to co je tam napisane tak by si nic nenapisal. Lenze tebe to nie je jedno chces aby ludia poculi tvoj nazor. Chces aby ludia videli aky v skutocnosti si, ked to nechapu ludia s ktorymi sa stretavas kazdy den.





Co ste si z toho odniesli z tohoto clanku ?

Hovno

A pritom je to tam jasne napisane: "Staci sa len pozriet."
 fotka
solon  31. 7. 2006 12:11
Este raz pre tych co to nepochopili.....A maju chut prazdne bez rozmyslu reagovat a obranovat si svoju pravdu.



--Staci sa len pozriet.--
10 
 fotka
mei  31. 7. 2006 12:24
ako vazne, nemozesh odsudit cloveka ktoreho nepoznash..ako viesh ze prazdne reagujem ???. mne to tu prislo akoby si ty bol dokonaly a vsetci ostatni loosers. trvdis, napr - " Lenze tebe to nie je jedno chces aby ludia poculi tvoj nazor. Chces aby ludia videli aky v skutocnosti si, ked to nechapu ludia s ktorymi sa stretavas kazdy den." - ako prepac, ale diskusia, nazory to je predsa clovek, mam teraz drzat hubu, aby som dokazala nieco co je uplna absurdita? myslim ,ze ti ludia ktori mi za to stoja, ktor7ch moc lubim a nenecham na nich dopustit, vedia aka som, a nepotrebuju riesit ci je to maska alebo nie. na inom mi nezalezi, vsetko je to o komunikacii, citoch a dovere.. a nepovedz teraz uprimne, ze si sa nikdy na nikoho nezahral, ze si stale taky aky si pred vsetkymi ktorych stretnes, to ta asi nemaju moc vlaske co?pretoze neprisposobit sa je trosku hlupe, lebo sa kuklish, byt stale sam sebou..ake hlupe cliche, ja som rada ze ma par ludi zmenilo, lebo mi ukazali co a ako..

kludne mi povedz ze som to nepochopila, ze si mal cisty umysel a neviem co,, ale ber veci z roznych alternativ , nie len zo svojej..tsusss
11 
 fotka
solon  31. 7. 2006 12:36
A ja koho akoze sudim ? ) Ja ze som neni maska ? Som a bavi ma to nepreukazujem to co skutocne citim, uz dlho to nerobim, naco je to dobre pre ludi co si to vysvetlia po svojom, tak isto ako tento clanok, nikto z vas, teda cest (jedna vyjnimka sa uz nasla) nedokaze absorbovat tak ako som ho myslel, nikto zatial neodhalil pointu. Je to na vas asi moc vela



" ako prepac, ale diskusia, nazory to je predsa clovek, mam teraz drzat hubu, aby som dokazala nieco co je uplna absurdita?"

Nie ty koza mas si precitat co tam je napisane pochopit to a potom sa vyjadrovat.



Alebo chces povedat ze diskusia je o tom ze dvaja ludia rozpravaju o jednej veci kazdy zo svojho pohladu? Vsak sa skus vcitit do druheho koze a nie rozumovat .....





Amen
12 
 fotka
devil6.6.6  31. 7. 2006 13:06
kto je výnimka??? hmmm?
14 
 fotka
mei  31. 7. 2006 13:14
aha,, vidim ze ani ty si nepochopil co com ti stym chcela povedat. utocish na ve,mi nespravneho cloveka, co sa tyka vcitenia sa do niekoho koze..

neurazaj ludi, ak nieco nepochopia, je to pod uroven, podaj im to inak, ak su si neni isty, tym co citaju
15 
 fotka
solon  31. 7. 2006 13:20
Podaj mi inak zivot ked ho sprvu nepochopim .....
16 
 fotka
shevaun  31. 7. 2006 14:19
obávam sa,že som sa v tom tvojom blogu našla...
17 
 fotka
solon  31. 7. 2006 14:36
...viem...
18 
 fotka
cts_w  31. 7. 2006 18:45
po dlhej dobe blog, ktoreho nadpis vystihuje obsah. zamyslel si sa niekedy nad tym, naco sluzia blogy a chaty? su na to, aby si clovek mohol anonymne vyskusat reakcie ludi na rozne situacie a nazory. vsetci tu maju masku, chcu si zistit, aka tvar vyhovuje a aka naopak nevyhovuje verejnosti. vsetci sa pretvaruju a ty niesi vynimka.

najprv sa tu rozkrikujes, ze chces viac nazorov, ze chces aby sa ludia zaujimali o to, co si tu vypotil a potom o par postov nizsie ich za to iste kritizujes.



...ale ak mam byt uprimny, myslim ze si nebol triezvy ked si to pisal
19 
 fotka
solon  1. 8. 2006 07:07
"naco sluzia blogy a chaty? su na to, aby si clovek mohol anonymne vyskusat reakcie ludi na rozne situacie a nazory"



Aha, ani nevie ako, prisiel nato, naco sluzi tento blog
20 
 fotka
solon  1. 8. 2006 07:10
Uz to ukoncim, nasiel som cloveka ktoremu to nieco povedalo, a vy ostatny ma nezaujimate, mozno pochopite neskor, mozno nepochopite, mozno si uz teraz o mne myslite ze som iba decko, ktore si tu dokazuje neviemco. Je mi to ukradnute, a zaroven lutujem vsetkych tych, ktorym som chcel nieco povedat a ani leb obalu na bomboniere sa nedotkli...



Auf Wiedersehen --FINE--
21 
 fotka
angie2112  16. 12. 2006 00:51
vidim to tam...velmi jasne...nedokazem to sformulovat do slov...

ale vidim to...viem co ty chces povedat...
22 
 fotka
yuber  3. 10. 2007 21:30
no fim ze je konec ale tak hrdina vzdy pride az na konec ne? tak ale je to super clanok ale az ked ho pochopis ved sice trvat mi to trvalo 10minut tak ale co by som ja nepochopil XD tak ale toto asi tiez par ludy nepochopilo ale tak co uz XD ale tak clanok je super a vsetko to vistyhuje XD
Napíš svoj komentár