Všetko sa v poslednom čase tak rýchlo mení , že nato ani nestíham reagovať . K zlému či k dobrému . Kto má v tom už prehlad. Najme ľudia. Celé dni ma zaneprázdňuje rozmýšľanie nad celým svetom. A každý sa tak skurvene otáča o 180 stupňov a ostáva iba hŕstka statočných ktorý majú chrbticu.

Pani expertka mi povedala , že riešim veci ktoré trápia 60-70 ročných. No jóoo , asi moc premýšľam. Páčil sa mi vek keď som mal pod 18. Vtedy som využíval svoj mozog asi 20% celkového času dňa a to tiež len v situáciach ,, nie , to nerob , to ťa zabije´´. Aké to bolo všetko ľahké, milé - jednoduché.

No a načo som prišiel ? minulý týždeň som si povedal :
,,Čo ti jebe ? kvôli tomuto som nešťastný ?´´
Jedno dievča ( ono ani o tom nevie ) má podobný problém. A z nadhľadom som jej hneď vedel poradiť ako ho vyrieši. U mňa som si to neuvedomoval, až pokiaľ mi o tom neporozprávala.

Okrem blábol ktoré kecala pani expertka mi odporučila jednu vec. Aby som sa odjebal od tých všetkých spoločenských klišé. To bola asi jediná veta v posledných týždňoch ktorá dávala nejaký zmysel. Stále mi je nejakým spôsobom dôležité čo si o mne ľudia myslia, hlavne tí , ktorý mi vcelku len škodia. Bráni mi to v živote. Well..... fuck that.

Pozoroval som stále ľudí ktorý sú happy a žijú si tak. Mám ich rád a popravde som s nimi skoro každý boží deň ak sa to dá. Je ich len pár a uvedomujem si deň čo deň ako ich mám neskutočne rád. Niektorý sú tu už niekoľko rokov a stále ma strážia , nehladiac nato čo sa dialo/deje.

A je neskutočne skvelý pocit , mať niečo reálne a nemusieť sa ťahať z ľudmi ktorý si vcelku chcú sami sebe niečo dokázať a maskujú to za svoju neschopnosť. Pocit voľnej mysle je avšak najdrahší. To odľahčenie . To bremeno nech si nosia iný.

A teraz ? robím si čo chcem ale dávam pozor aby som tým nikomu neublížil. A popravde , začína sa na mňa usmievať šťastie a to vo veľkom

( Ospravedlňujem sa za fekálne slová )

 Blog
Komentuj
 fotka
tanickina  29. 7. 2012 00:09
jupí )
Napíš svoj komentár