Menu obsahuje :

McSpoko - Človek sa hneď začne cítiť totálne happy zo všetkého. Akoby rozhodnutia ktoré robí za niečo stáli, boli správne a môže sa usmievať. Všetky farby sú oveľa viac kúl a obdobie škaredého počasia akoby opäť na chvíľku zabudlo kde sa nachádzaš. Zvuky sú ostrejšie a jemnejšie dotyky pripomínajú hodváb. Drogový tranz.


HraCieľolky - dovolia ti siahať po svojich snov. Každou hranolkou si bližšie a bližšie svojej spokojnosti. Ideš cez steny a ostnaté drôty ale nepľuješ nikomu do tváre zato že to tam položil. Mrchy a mrcháči majú tiež právo na dýchanie.


Sockola - nápoj ktorý ti ukáže že rodina je to najdôležitejšie na svete. Tá milovaná babka čo ti každý deň volá, lebo chce vedieť ako sa máš a či nemáš nové tetovanie, lebo ona to tak neznáša ale ty ľúbiš jej popiči milý preslov. Otec čo tu je stále pre teba a nikdy ťa nesklame lebo ťa ľubi a a človek by dal za neho život, či už mama prekračujúca prah druhej puberty. Všetci sú neskutočné poklady a ďakujem bohu ( robím si srandu , som ateista) za každého z nich.


Omáčkariera - veľmi dobrá pikantná omáčka z kúskami najemno nakrájanou zeleninou. Po nej sa tešíš do školy kde sú skvelý ľudia a nekompromisne dobrá pizza či už do práce kde učíš druhých čo vieš najlepši. Komponuješ mätúce melódie.


Hračka (nejako im nenapadol žiadny dobrý názov, pokazilo to estetiku celého Happy Mealu) - Keď ju máš , užívaš si život. Vrátiš sa späť o pár rokov a si zasa niekde v bezvedomí v bare či za za nim a máš ozaj veselé kŕče. Chodíš na svoje najobľúbenejšie koncerty , stojíš tam , usmievaš sa a spievaš si a domov prídeš z modrinami a máš nejaké to párdňové krívanie. A keď už nevládzeš robiť zo seba opilca ideš prednášať básne ako kultúrne nehovado.


......... jáj a dajte jedno menu aj pre tú slečnu čo stojí vedľa mňa a vonia tak vesmírne.


Váš , nový verný zákazník.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár