Prvá strofa: hľadám pána, ktorý kdesi povedal, že chce darovať lásku a nič nepýta.Je veľmi galantný ale neukazuje sa, keď sa na neho čaká.

Druhá strofa: Ja osobne som ho hneď zbadal, bol blízko len ostatní ho nevideli.Nevedel si poradiť s jedným problémom-ako dávať pozor, aby pri poznávaní ženy nespravil chybu (nezradiť).

tretia strofa: Nikto sa s ním nestretol, len ja. Všetci sú vyspelí v láske, našli ju aj na neznámom mieste, kde žije jedna smutná žena.Aj ju už niekto spravil šťastnou. Ja však stále ostávam sám a aj keď prehľadávam, som zrejme slepý a neviem tú pravú nájsť.

4.strofa: Som presne ako ten pán.Chceme milovať, ale ešte sme nedostali to čo ponúkame. Stále odbočujeme z cesty, nie sme pre ženy zaujímaví, sme bez sebaistoty (nestaviame si hrady), sami seba nemáme veľmi radi, chýba nám odvaha.Tvárime sa hanblivo a preto ženy odrádzame.vyzerá to, že nechceme obšťastniť ženy naveky, ale my chceme, len to nedávame pred nimi najavo.to preto, lebo máme strach.Nevieme sa ho zbaviť.

5.strofa: Sme takí zúfalí, že môžeme kopať hroby (v ďalšej strofe sa dozvedáme, že je v nich odhodlanie, odvaha). Ak nespoznáme nejaké dievća, ktoré nám tiež chce dať lásku, tak nám nestojí nič za žitie. Ale my ako chlapi, ktorí neutekajú z boja, zostávame žiť a trpíme za to, že sa nezmeníme na mužov pohodových bez strachu komunikovať so ženami, zoznamovať sa s nimi medzi očami.

6.strofa: Čím viac sa hanbíme, tým častejšie strácame odvahu baviť sa s dievćatami.Tým ich strácame, skáčeme do Váhu, do divokej rieky a prichádzame o nádej na krásny život s bytosťou, ktorá nás ľúbi.A tak to bude dovtedy, kým nezomrieme.

Takto nejak to vnímam ja.

 Blog
Komentuj
 fotka
3t.m.  10. 5. 2006 18:25
So 6 strofou nesúhlasím. Nemyslím si, že tak to tak bude kým nezomrieme, ale dovtedy, kým nenaberieme odvahu.

Ak to dokážeš, vyriešiš veľa vecí... a nemusíš ani rozmýšľať o skákaní do Váhu...
 fotka
rebell  10. 5. 2006 21:05
HA HA HHAHAHHAHAHH
 fotka
smutny  11. 5. 2006 11:49
smeju sa iba tí, ktorí majú stastie na baby, nepoznaju samotu a preto by ich toto nikdy nenapadlo.dievca si okolo seba lahko omotajú hlavne kvoli necistym umyslom.avsak ja taky nie som.
 fotka
smutny  11. 5. 2006 12:00
priatelia,dnes vecer tu zverejnim dalsiu basen.snád sa aspon niekto teší.ja na vaše postrehy, názory.potom nezabudnite bliakat.
Napíš svoj komentár