Už veľmi dlho som nenapísala žiaden blog. Nemala som potrebu, chcenie, náladu, motiváciu a chuť, tak ako kedysi. Kedysi som písavala dosť často a občas to aj boli blogy o niečom.

Neviem, či tento blog bude o niečom, no práve som v rozpoložení v akom som kedysi bývala, tak to chcem využiť.

Môj život sa za posledné 3 mesiace aj trocha zmenil. Začalo to hlavne tým, že som si našla prácu, ktorá ma veľmi baví. Konečne prežívam dni intenzívne a produktívne a aj si nejaké tie peniažky zarobím. Čo prispelo aj k tomu, že som si mohla dovoliť už dva výlety do Bratislavy. Šla som tam za veľmi skvelými ľuďmi, ktorých som spoznala cez túto výnimočnú stránku a veľmi ma teší, že ich poznám aj naživo, nielen takto cez písmenká. Obohatili ma o veľa nových myšlienok, názorov a taktiež aj o pekné zážitky. Verím, že ešte bude možnosť a príležitosť stretnúť sa s nimi.

Keďže pracujem, som minimálne závislá od rodičov (lebo, čo si budeme nahovárať, aj keď pracujem, neviem sa na 100% uživiť sama), no dodáva mi to pocit takmer slobody a to mi pomáha. Mám dobrý pocit zo seba, som vyrovanejšia, spokojnešia, omnoho šťastnejšia a sama sebou. Keď som prácu nemala, bola som o niečo iný človek, ako teraz.

Zmenil sa mi spôsob života a verím, že sa to bude len zlepšovať...

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  25. 4. 2010 14:51
pekne napisane
 fotka
plarika  25. 4. 2010 15:25
teším sa s tebou a dúfam že ešte niekedy nejaké podobné stretnutie zorganizujeme..
 fotka
shelia  25. 4. 2010 18:10
@husky vdaka



@plarika verim, ze to stretko bude aj skor ako v lete...
Napíš svoj komentár