Niekedy nás ľudia prekvapia a sklamú svojím správaním. Aj teraz som sa presvedčila o tom, že nie je všetko tak, ako to vyzerá... A že môžeš chcieť druhým len to najlepšie, pomôcť v najťažších chvíľach, no ak je najťažšie Tebe, tak vtedy sa ukáže, kto je skutočný kamoš/ka. A vtedy sa ukáže, že človek sa môže aj rozliať a obetovať pre ostatných a úplne zbytočne. Dnes si už takmer nikto neváži priateľstvo, obetu a ochotu pomôcť. Je mi z toho smutno a poučila som sa, že takto to ďalej nejde.. Dnes už ľudia ani nevedia povedať prepáč a ďakujem. Nevážia si to, čo by si mali vážiť. Celý tento svet je nasiaknutí skazeními ľuďmi a ľuďmi, ktorí dokážu len využívať a neoplatiť dobrom, čo dostali, ale oplatia to zlom, skrývaním sa za niečo a klamstvom. Fuck off.. Takých ľudí si ja už k sebe nepripustím a môže si hovoriť kto chce, čo chce. Takto som sa rozhodla, takto to bude.

Kto si ma váži a je mojím skutočným priateľom pochopí, že toto, čo som písala sa ho netýka.. Hádam si to prečítajú tí, ktorí by to mali v prvom rade čítať a ktovie.. možno sa aj zamyslia.. možno...

 Blog
Komentuj
 fotka
ba55tripper  6. 2. 2011 14:02
príliš jednoduché. Keby sa rozpisujem o tejto "problematike" tak určite nenapíšem 5 riadkov a celú nosnú myšlienku by som nezaložil len na tom ako sú všetci zlí.
 fotka
shelia  6. 2. 2011 16:06
@ba55tripper ok, akceptujem Tvoj nazor, no napisala som to presne tak, ako som chcela
 fotka
ba55tripper  6. 2. 2011 17:46
@shelia no to mi je jasné
 fotka
antifunebracka  7. 3. 2013 17:25
suhlas s @1 ale mozno je dobre, ked clovek dostane takuto facku od zivota, je to urcite poucenie do buducna
Napíš svoj komentár