V stredu som dostala pozvanie do Bratislavy od pershinga363 a tak ma prehováral, že musím prísť, lebo budem chýbať na piatkovej akcii, že som nevedela odolať a zariadila som si veci tak, aby som mohla prísť.

Okrem iného (možno to bude iný blog) som sa ocitla v sobotu večer v meste. O polnoci som sa stretla s pánom X pri Slovenskom národnom divadle. Keď som ho uvidela, niečo sa v mojom vnútri pohlo a v duchu som si hovorila, že čo sa to deje, prečo som tak trocha mimo z neho? V každom prípade mi pohľad na neho spôsobil radosť. Ešte väčšiu radosť mi spôsobilo, že som bola v jeho prítomnosti. Rozhodli sme sa ísť sa prejsť k Dunaju. Nikdy som nebola tak blízko Dunaja a keďže to bolo v noci, tak ono to fakt platí, že noc má svoju moc. Nočná Bratislava má svoje čaro. Pán X ma pozval na loď Adyho Hajdu, kde sa zhodou okolností konala After Party Gay Pride. Tak sme sedeli na vzduchu, popíjali, rozprávali sa a vychutnávali atmosféru. Bolo mi s ním veľmi príjemne. Potom už bolo príliš chladno, tak sme si sadli dnu do lode a pokračovali v konverzácii. A zároveň sme sa k sebe fyzicky približovali, občas sa pohladkali, letmo sa dotýkali... Cítila som sa ako v inom svete a vychutnávali som si tieto chvíle naplno. Po necelých štyroch hodinách strávených spoločne, sme sa ešte šli prejsť a nasadli na taxík.

Dochádzalo mi, že naše chvíľky sa krátia a že sa budeme musieť rozlúčiť. Odprevadil ma až do bytu, kde som nocovala, objali sme sa, pobozkali a rozlúčil sa so mnou so slovami, že sa ešte uvidíme. Veľmi by som tomu chcela veriť, že hovoril pravdu, no obávam sa, že to, čo sa medzi nami udialo, je len akási rozprávka. No naozaj sme to zažili. Skutočne som bola v jeho blízkosti, skutočne ma pobozkal a bolo mi s ním neskutočne príjemne.

Pri prvom stretnutí som sa obávala, že už naše náhodné stretnutie nebude mať pokračovanie. Ďalšie stretnutie prišlo nečakane po týždni a som tomu veľmi rada.

Naplní sa známe motto "do tretice všetko dobré?"...

 Blog
Komentuj
 fotka
pershing363  24. 5. 2010 21:40
som rad
 fotka
anjeliceq  24. 5. 2010 21:42
držím palce
 fotka
shelia  24. 5. 2010 21:44
 fotka
pilulka  24. 5. 2010 21:48
Aj ja som zažila včera romantickú prechádzku pri Dunaji, a bolo to neskutočne krásne, hoci som s tým chlapcom už rok. Velmi sa mi páčil tvoj príbeh a som rada že som si od teba prečítala zase niečo nové.
 fotka
shelia  24. 5. 2010 21:53
@pilulka drzim palce s Tvojim drahym, je krasne, ked aj po roku chodenia si viete uzivat krasne romanticke chvilky. Tesi ma, ze sa Ti pribeh pacil... Je pravda, ze uz nepisem tak casto blogy, ako kedysi
 fotka
adsy  25. 5. 2010 08:54
držím ti palce
Napíš svoj komentár