Na úvod:
-Tento post je určený primárne pre server enspyro a teda je skor dokumentačný.
-Šalvia je úplne legálna (okrem Austrálie a Talianska, ale to je už ich problém)
-Post je staršieho data (teda niektoré moje postoje a názory už nie sú aktuálne) rozhodol som sa ho tu uverejniť až teraz
-Celý report bol písaný pod vplyvom...všeličoho...nepýtajte sa

Po prečítaní všetkého možného o šalvii sme sa s kamarátom rozhodli nejakú si objednať. Vyšlo to na botanic.cz, kúpili sme si nejaký pack (10g listy + 1g 10x extrakt). Dovoz trval trošku dlhšie, riešili sme to cez kamarátovho brata, ktorý študuje v Prahe

Včera (9.6.2007) sme o desiatej doobeda vysadli na bicykle a mierili sme si to na okraj mesta. Vedel som o parádnom fleku. Dostali sme sa tam, sadli, spravili bongo a napchali listy. Zkúrili sme asi 2g (presnosť +-2g pytel a nič. Tak sme sa rozhodli ísť ku kamarátovi zkúsiť extrakt.

Cesta na biku k jeho bytu bola veľmi zaujímavá, svet sa mi zdal farebnejší, ostrejší (ako overbright v nfs) a úplne ma fascinoval. Vietor vo vlasoch som cítil ako nikdy predtým (mám dlhé vlasy) a bol to úžasný pocit. Rozbehol som bike rýchlejšie a roztiahol ruky aby som cítil vietor v prstoch. Tísice čiastočiek sa odrážali od mojich prstov. Totálny príval skvelej nálady.

U neho v byte sme si sadli do pohodlných kresiel na balkóne, urobili prebublávačku a napchali extrakt. Prvý šluk nič, druhý tiež, na tretí to prišlo. Zavrel som oči, počul som hrmot áut z dola. Videl som zvuk, ako robí stopu v tvare svetlomodrej šípky (stále zavreté oči) a nejaké veci, čo sa podobali na vizualizáciu “particle fire” vo wmp. Otvoril som oči, kukám na kamaráta ako fúka do prebublávačky. Vynadal som mu, že sa do toho nefúka, on sa začal strašne smiať a ja tiež. Takto sme sa asi minutu rehotali na vete “do toho sa nefúka”.

Ešte jeden ťah a zavrieť oči… Nič.

Za pár minút som hral na elektrike bez problémov. Nebol som mimo, ale mal som pocit prázdnoty v hlave. Taký pocit, ako po meditácii. Teda skôr čistota mysle.

Toto všetko skončilo okolo druhej poobede. Potom som išiel babke a celý deň ležal na slnku a flákal sa. Pocit čistej mysle vytrvával. Vyrobil som si drevenú šlukovku, bol som na biku. Ale vietor vo vlasoch som cítil už zase “normálne”.

Večer som unavený zaspal.

Mal som sen. To sa mi stáva pár krát za rok. Plne som si uvedomoval sen a vedel som ho viac-menej riadiť. Cítil som ako ma dievča pobozkalo na líce. Cítil som, ako ma drží za ruku. (nevidel som jej do tváre, celkom zvláštne) Bolo to úžasné. Neviem či je to normálne, sny nemávam.

Som si istý, že veľa vecí bol len placebo efekt. Ten sen by mohol súvisieť s tým, že nedávno som začal meditovať, ale človek si nikdy nemôže byť istý

Na záver: Očakával som viac. Hlavne od extraktu. Ale ten sen mi dosť vynahradil. Zo zvyšných listov chcem spraviť extrakt. Keď sa podarí, tak podám report. Určite by som nechcel nikoho odradiť od šalvie, možno na vás bude účinkovať.

 Blog
Komentuj
 fotka
ladokoz  4. 10. 2007 21:46
Boli aj nejaké nevoľnosti? Šalviu som ešte nemal ale z toho čo som čítal skoro všade píše, že má krátky účinok a človeku je potom z toho zle.
 fotka
sent  4. 10. 2007 22:09
Zle? Vôbec, je po tom príjemný pocit. Taká prázdnota, rozľahlosť mysle.

Zle môže byť podľa mňa jedine vtedy, ak človek ešte nikdy predtým nič nefajčil. A áno, trvá to krátko, ale zážitok intenzívny. Doporučujem extrakt.
 fotka
flaska  4. 10. 2007 22:11
ttak na každeho to učinkujje inak a zas si zober ani ganja neučinkuje hned na prvykrat..ako nevraviim že na šeckyx.. ale na dost ludii začne učiinkovat až ked dlhšej skušaš .-..
 fotka
sent  4. 10. 2007 22:18
Trava ucinkuje aj na prvy krat, len treba dobru lampovicu. Ale pri salvii je to uplne o niecom inom ako pri trave.

Pri trave je problem, ze telo na d9-THC najprv reaguje velmi slabo, cize skoro ziadny ucinok. Pri salvii tento problem odpada, salvinorin A sa vstrebava okamzite, nevznika nan tolerancia. ALE aby sa salvinorin uvolnil z extraktu/listov, treba velku teplotu (obyc zapalovac nestaci) a treba zadrzat dym aspon pol minuty v sebe.
 fotka
flaska  4. 10. 2007 22:51
nom ved bre ja som mala šlavju a vjem aky to bol pociit.. a bolo to phoodje aaalep redsa som čakala vjac.. nom.. a ten pociit .. hmm presne prazndnota ale mne nepripadala priijemnaa...
 fotka
hovno  5. 10. 2007 10:11
Hahaaa mne jebe uz len ked pijem salviovy caj
 fotka
flamerage  5. 10. 2007 12:53
Hovno : Nieje salvia ako salvia. Oni spomynau salvia divinorum ci ako sa to vola......skratka salvia divorastuca. Salvia z ktorej sa robia caje je salvia lekarska.





Ostatni : » biodrugs.wz.cz/salvia.html...
 fotka
sent  5. 10. 2007 15:29
Ked piješ šalviový čaj, piješ čaj zo šalvie lekárskej. Ja hovorím o šalvii divotvornej (nie divorastuca )

A radšej by som odkázal na server » www.biotox.cz/drogy/...

Najlepší český zdroj o drogách. Ale treba byť zaregistrovaný a mať pár bodov aby sa sprístupnil celý obsah.
 fotka
lilithka666  5. 10. 2007 17:42
k comu by si ten zazitok prirovnal ?
10 
 fotka
sent  5. 10. 2007 22:48
Co teraz presne myslis?

Ked myslis ucinky, tak neviem to prirovnat k nicomu.
11 
 fotka
salamiik  15. 10. 2007 19:58
Ked sces poriadny zazitok.. Vytripuj sa alebo si daj hribiky... A az potom budes mat pocit prazdnoty v hlave.. najhorsi je dojazd.. Ja som ho mal asi tak 2 dni...
13 
 fotka
wewo  9. 11. 2007 21:11
Jasom mal haluze z travy uz na prvy krat.. skusal som aj salviu ale velmi malicko... treba si niekedy dat vela
14 
 fotka
demonsdream  1. 12. 2007 22:23
ja normalne v zahrade pestujem salviu a pijem z nej caj...
15 
 fotka
svuip  14. 1. 2010 21:48
Ja som mal nedávno 50 pertcentý extrakt zo šalvie.

Dostavili sa mi vizualno zvukové halucinácie a pocit vedomia mimo svojho bitia. po mojom zážitku som sa dával dokopy dva dni.
16 
 fotka
antifunebracka  21. 11. 2017 17:04
Ja si len pichám.
Napíš svoj komentár