Sediac v univerzitnej kniznici sa budem snazit priblizit moj momentalny problem.
Bohuzial stracam pocit, ze to bude mat zmysel nieco tu pisat, no necham sa prekvapit...
Uz tyzden mi nechuti jest. Nic. Vobec. Skusala som sa napchavat tou najlepsou cokoladou a inymi pochutkami, vsetko s maximalnym odporom a vysilenim. Je jedno ci som jedla jedlo teple ci studene, zdrave ci nezdrave. Absolutne nic mi nechuti.
Zacalo to uz pred tyzdnom, ked som bola chora a lezala s horuckami v posteli. Vtedy som akurat tak pila a "napchavala" sa ovocim, take nechutenstvo pri chorobe chapem. Ale uz by som ocakavala, ze to prejde.
Pomaly zacinam byt zufala...
Spociatku som si povedala, ze aspon usetrim, pripadne schudnem ( hoci v ziadnom pripade to nepotrebujem), ale tie "uzasne" myslienky sa razom zmenili na myslienky cierne- ze mozno nieco nie je v poriadku.
Netusim, ci to ma povod psychicky alebo fyzicky, ci je to vazne, alebo to mam nechat tak. V kazdom pripade, sa to pre mna stal vazny problem a to natolko, ze som sa rozhodla o tom napisat
Nechapem, ze mi s tym nikto nevie poradit, dokonca aj na internete je toho viac popisane o nechutenstve malych deti, psov ci korytnaciek! ! !
No chcela by som to uz nejako vyriesit...
Najest sa s pocitom blazenosti, tak ako predtym - tesit sa na jedlo, byt hladna, pochutnat si... Lebo nic z toho uz akoby nepoznam.
A verte ci nie, prijemne to teda nie je. Chcem sa uz poriadne najest

 Denník
Komentuj
 fotka
jin15  26. 10. 2009 17:48
neviem ci nejaka choroba nebola taka svinska ze si tyzden chora potom vcelku vyzdravies a potom zas chora , ale nespomeniem si aka to bola ale tusim ze nechutenstvo bolo jednym s priznakov no kazdopadne ak do tyzdna ochories tak by som sa v tvojom pripade bal a zistoval co to bolo za chorobu

A v pripade ak to ma psychicky povod to by si asi vedela aj sama



hehe no hlavne dufam ze ta to prejde ze si spravis nejake palacinky este dnes vecer , take dobrucke sladucke , do vnutra das nejaky tvaroh alebo nutelku , das nato slahacku , polejes medikom a posypes gramkoooom a konecne sa napapaaas
 fotka
sedna  13. 11. 2009 17:12
No uz je par tyzdnov vsetko v poriadku, hlad opat utoci tak som rada a dakujem za pomoc - mmm palacinky
Napíš svoj komentár