Vzdy mam strach, ze je neskoro. Ze ste ukoncili svoj osud. Zem, v akej teraz zijete je nebezpecna a chaoticka. Vsade, kam sa pozriem su stopy vybuchu energie. Moje vnimanie tym trpi. Je to ako nakaza, ktora postihla Gaiu. Zial, vy ste ta nakaza, ktoru som stvoril a teraz vytvarate hrozne choroby a robite pokusy na ludoch. Cim si to tie nevinne tvare tretieho sveta zasluzili ? I to su moje deti !
A kazdy jeden z vas to popiera a tvari sa akoby nic ! Pritom co mne to trha srdce. Nechapem...
Ste bratia, vrazdite sa pre zlato, pre moc a slavu, ale to su vsetko veci pominutelne. Avsak to co konate sa vam vryje do duse a stopy po vas ostanu naveky. Kazdy jeden z vas je sebecky, konat dobro ptr kazdeho je vam cudzie. Len pre seba ci pre ''svojich''.
Chudak ten, co ostane v tomto svete sam. Som tu, aby ste sa neznicili a neznicili Gaiu. Avsak sam som bezradny. Potrebujem vasu pomoc, vasu snahu urobit nieco pre tento svet. Lebo tvarit sa, ze sa vas to netyka... Potom nejedzte, nedychajte...
Ak vas naucim milovat sameho seba, zacnete si vazit aj ludi okolo vas, zvierata, prirodu... Prestante marnit zivot zbytocnostami !

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
james98  12. 11. 2013 23:56
Každý jeden z nás môže za globálne vraždenie a násilie - už len tým, že si žijeme svoje bežné životy...
 fotka
tequila  14. 11. 2023 17:24
je 10 rokov od tohto blogu a tvoje jasnozrive varovania su dnes potrebnejsie nez kedykolvek predtym...
Napíš svoj komentár