Prišiel som tam. Ten byt bol môj starý známy. Viete, lebo mať orál o dva vchody ďalej a za dvadsať eur... No nekúp to.

Usadila sa ma do kresla, ktoré som jej daroval.

A ona mňa začala obdarovávať mňa.

„Neviem ako mám začať. Fakt neviem. Stalo sa veľa aj málo. Á už to mám. Vieš, čo sa mi stalo v tej továrni na nočné mory? Jedna moja kolegyňa je členkou strany ĽS NS. Chápeš to? Ja veru nie. A to nie je všetko. Mala papier, na ktorom bolo napísané, že je to petícia za vystúpenie z EÚ a dávala to podpisovať ďalším kolegom. Samozrejme, že našlo pár nešťastníkov. Dávala to aj mne podpísať, ale ja na to nemám IQ 14 a ani 88. Chcel som sa jej aj spýtať, že prečo si nesie so sebou do práce toaletný papier, keď je ho na záchode dostatok. No ale nakoniec som si to rozmyslel. Nebudem rýpať. Nikdy nevieš, kto ti dá cez piču, alebo ti obtrie skrinku hovnom. Toto sa stalo asi tak koncom marca. A vieš, čo bolo najlepšie, keď tvrdila, že vybudujeme samostatné Slovensko. V duchu som sa pýtal, čo ty chceš ,do piče matere, budovať? Keď je v robote, je pomalá, nestíha, a aby sme niečo spravili, musím jej chodiť pomáhať. Keď ty chceš budovať Slovensko tak, ako pracuješ... Záverečná, zatvárame príďte aj zajtra. A som zvedavý, čo bude robiť ôsmeho mája. Dúfam, že pôjde do roboty.

Čo mám ešte nové? Pamätáš si, keď som ti vravel o tom firemnom vianočnom večierku? Vieš, tá nová kolegyňa, s ktorou som tancoval a jej kolegovi, ktorý po nej šiel, som ukázal prostredník. Tak tí dvaja spolu už chodia. Do piče! Ale ja som si to začal všímať asi pred týždňom. Ona stále bola zamračená a stále s niekým telefonovala. No a keď som ju videl o dva dni, ako bola zvalená na ňom a on ju rukou objímal, tak to bolo jasné. Chalan sa dostal do Friendzone a nezajebe si. A na ďalší deň bola vyškerená, mala nové vlasy, teda najebala si na ne nechutný, tuctový melír a začala ich nosiť v copíku. Ale pravda je podľa mňa taká, že ona aj tak naďalej žerie mňa. To je jasné, keď vyzerám ako mix Che Guevaru a údajne Petra Sagana. A sám neviem prečo sa tak cítim, zase to neviem opísať, keď zistím, že sa dvaja ľudia z môjho blízkeho okolia dajú dokopy. Pritom mi to môže byť jedno, vieš? A ešte som si spomenul, že som zistil, keď som išiel na ich pracovisko. Niečo som sa ho spýtal, postavil sa a ona ho držala na ruku. Tak nenápadne, ale ja som si to všimol. Pár sekúnd na to tam prišla ďalšia kolegyňa, ktorá sa zapojila do našej debaty. Nakoniec som sa bavil ja s ňou. A vtedy som si všimol, periférne, že sa k nej naklonil a dal jej taký suchý bozk na čelo. To ostal prekvapený. Ale jebať na nich. Ja mám svoju sexi knihovníčku a samozrejme teba.

Teraz ti poviem niečo o tej sexi knihovníčke. Včera som bol aj so svojou priateľkou v knižnici. Vybrali sme si knihy, ja som zobral nejakého Kinga, Cormaca McCartyho a tak. No a šli sme na príjem a výdaj kníh. Boli tam dve ženy vo veku tridsať a viac, ale pekné. Priateľku vybavovala jedna, ako som neskôr zistil volala sa Petra, a mňa vybavovala samozrejme tá druhá. Podobala sa na Veru Farmigu, to je tá herečka z Conjuringu. Hneď ako prvé, čo sa stalo, bolo že mi podala členskú kartičku, bez toho, aby som jej povedal svoje ctené priezvisko. Za to moja priateľka musela povedať celé meno. Dobré, nie? No a tak mi začala skenovať tie knihy, bolo ich osem, a počas toho sa mi dva krát pozrela do očí, a pritom ony sa vôbec nepozerajú do očí, a usmiala sa. Chápeš? Dokonca aj moja polovička si to všimla. Spomaľ trošku, lebo sa za chvíľku urobím a môžeš aj trošku použiť sliny. Trošku viacej teda. No kde som to skončil? Usmiala sa na mňa a keď doskenovala tie knihy, ešte mi vytlačila lístok s knihami, ktoré som si požičal. Pritom ostané kolegyne na to serú a žiaden bloček nedávajú. Mne povedala, že dám vám ešte bloček, lebo tých kníh máte trošičku viacej. A znova sa mňa usmiala, neviem prečo, ale v očiach som jej videl to, čo mu sa vraví... Neviem ako sa tomu vraví. Proste ma žrala. Keď sme vyšli von moja milá sa na mňa pozerala a neverila vlastným očiam, čo ho bola svedkom. No nič, som jej povedal, páčil som sa jej a hotovo. Na tom nič nie je. Doma som ju nakoniec vypátral na modrej stránke a tam som zistil, že má manžela a asi desaťročnú dcéru. Páčil som vydatej žene. Ani nevieš, ako mi to zlepšilo náladu. 


A chcel by som sa spýtať. Nevieš mi povedať, na čo moja milá išla na chatu, keď mala krámy?“  

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  22. 4. 2019 16:44
Aj sa zrobil?
 fotka
samtord  22. 4. 2019 23:40
@antifunebracka nepamätám si to, lebo je to staré už dva roky a prosím ta, ako si sa k tomu vôbec dostal?
Napíš svoj komentár