„Poď sem,“ chytil ju Stano. „Tu je to. Otvoril dvere a vstúpil dnu aj s nejakým dievčaťom, ktoré tvrdilo, že má devätnásť. Stanovi bolo trápne pýtať si od nej občiansky preukaz.

Ľahol si na posteľ a začal sa hladiť po rozkroku. Ona sedela vedľa neho a nevedela, čo má robiť.

„Čo je? Čo tak pozeráš? Si ešte nevydela vtáka?“

„Videla len, nie takého, takého veľkého.“

Stano sa usmial.

Veronika stála v kúpeľni a ľutovala, že sem musela prísť. Ona sem musela ísť proti svojej vôli. Z rozmýšľania ju vytrhol Stanov hlas a smiech akej si dievčiny.

Vykukla pomedzi dvere. Videla ako si Stano hladí penis a dievča, ktoré vyzeralo na osemnásť a to iba kvôli makeupu, sa nesmelo usmievalo.

Ako sa odtiaľto dostanem, pomyslela si Veronika a zamkla sa na toaletu.

Naklonil sa k nej a pobozkal ju. Pery sa im spojili a vsunul do nej jazyk.

Odtrhol sa od nej a začali sa na navzájom vyzliekať. Rozopla mu košeľu, opasok.

„Pokračuj,“ nabádal ju. Stiahla mu nohavice a pred tvárou sa jej objavil stoporený penis. Stano jej chytil ruku a prsty jej ovinul okolo penis a začal s ním pohybovať hore a dolu.

Ľahol si na chrbát, hľadel na stop a jednou rukou ju hladil po hlave a pomaly jej ju tlačil k svojmu rozkroku. Keď zacítil jej teplé ústa ako sajú penis, zasmial sa. Chvíľu ju nechal, ale potom ju odtiahol a otočil ju nabok. Stiahol jej sukňu, v ktorej sa skrýval pekne tvarovaný zadok. Otošil si ju k sebe. Ležala na chrbte, lakťami podoprená a roztiahnutými nohami medzi, ktorými sšmátrala Stanova ruka. Vhrnul jej podprsenku a začal jej hrýzť a cucať bradavky a vagínu jej pomaly rozťahoval prostredníkom, ku ktorému postupne pridal ostatné prsty.

Zvíjala s, mačakal hrany postele, hrýzla ho do ramien. Cele telo sa jej triaslo v ústach jej vyschlo a on ju ťahal na seba, aby ho osedlala.

Stony, vzdychy počul aj cez zavreté dvere.

Počas toho jej trikrát volala Lucia a päť krát Tomáš. Vypla si zvonenie a surfovala po internete cez svoj smartphone, ktorý dostala darom od Tomáša.

Potichu vyšla z toalety prešla k pootvoreným dverám. Mala presný výhľad na posteľ. Stano ju dával na odzadu a jej sa to očividne páčilo, aj keď sa na začiatku správala ako panna.

Zase jej volala Lucia. Zrušila hovor a za pár sekúnd jej prišla správa: Kde si?

Veronika ťukala do telefónu, keď Stano zaskučal ako ranený pes a dievča sa od neho rýchlo odtiahlo.

„Kde to je?“

Stano ležal na chrbte a odfukoval.

„Kde si to dal?!“

„Čo hovoríš?“

„Kde si sa urobil?“

„Však do teba, nie? Veď berieš antiku, že?“

Udrela ho do hrude. „Si prijebaný? Som ti vravela, aby si to nedal do mňa.“ Stano sa postavil, natiahol si rifle a na košeli si zapol pár gombíkov.

„Doriti, tak si kúpiš Escapelle a je po probléme.“

Obliekala sa a hľadala spodné prádlo. „A za čo si to kúpim, ty kokot!“

Stano tresol dverami a šiel sa baviť.

Veronika všetko počula, keď uvidela ako sa približuje do kúpeľne, prešla rýchlo na toaletu, kde sa zamkla.

Plakala. Pustila si vodu namočila si uterák a poutierala si vnútornú stranu stehien. Z vagíny jej unikal vzduch, ktorý znel ako prd a zakaždým vydaným zvukom sa hlasnejšie rozplakala. 

 Blog
Komentuj
 fotka
hnisavica  23. 10. 2015 20:07
Hotový Nabokov
 fotka
tasha5  25. 10. 2015 01:35
za posledna veta
ale akej si? ozaj?
Napíš svoj komentár