Nahodil som sa online a vidím tu zasa zasypaný Birdz zbytočnými málohodnotnými fotkami. Časy minulé sú preč.

Ale existujú ľudia, ktorí sú fakt dobrí. Takí priatelia na celý život. Ja aspoň v to dúfam. Mám kamarátku, ktorá mi darovala akordeón. A to je veľká vec. Nikdy som od kamaráta nedostal darček "len tak", ktorého duchovné a hmotné ocenenie je vysoké. Veď sami posúďte koľko stoja čo i len akordeony z druhej ruky.

Splnila mi tak sen, lebo mal som doma malý akordeon s obmedzenými basami. Na ňom som fakt veru moc toho nezahral. Teraz však príde k napĺňaniu ďalšej mojej idey. Môžem už v klude sa učiť hrať ďalšie a ďalšie francúzske šanzóny.

A keď budem naďalej na ceste ideí, tak budúci rok sa podelím o tento môj svet hudby s ľudmi v Bratislavských uliciach. Nuž, priateľstvo je fakt super vec. Mám ťa rád Lýdia.

Dlhodobo rád. Robíš pre mňa celkom veľa. Vo svete materializmu, namyslenosti, nerovnosti (bohužial aj na Birdzi), si jeden z viacerích ostrovov šťastia v mori málonádejnom mori.


 Blog
Komentuj
 fotka
hotaru  29. 8. 2013 20:29
a ja mám niektoré tie zbytočné fotky rada zvlášť tie moje
 fotka
jessminka  29. 8. 2013 21:47
krásne a pravdivo napísané . V plnej miere súhlasím s tebou a s tvrdením, že takýto typ priateľstva vždy stojí za všetko to materiálne, čo okolo nás je...
 fotka
georg21  29. 8. 2013 23:33
Napíš svoj komentár