Sabnacke
34-ročná žena, na chlapcov, veriaca v seba
najnedávnejšie lognutie
7. 9.sept. 2018 21:40
5784 dní na BIRDZi
regnutá od 7. júla 2010
mala som chuť podeliť sa s vami o video, kde sú chlapci, do ktorých som bola platonicky zaľúbená a aj ppči soundtrack je tam! » vimeo.com/8056928...
10 komentov
1
kuub
22. 7.júla 2015 02:01
Fakt super hudba!
5
@sadistrom MOJE OČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
@Kuub neviem, lebo ja som tak ironická stále, že už si neviem predstaviť nejakú normálnu poznámku bez nádychu irónie a sarkazmu od nikoho strašne nákazlivé to je! :happy:
@Kuub neviem, lebo ja som tak ironická stále, že už si neviem predstaviť nejakú normálnu poznámku bez nádychu irónie a sarkazmu od nikoho strašne nákazlivé to je! :happy:
9
@sabnacke Vidíš, to ja som si skôr myslel, že ten ypsilon v "mYluješ" nemôže byť myslený vážne Inak aj aj mám rád iróniu, len ju v písanej forme veľmi nepoužívam, keďže je niekedy ťažké pochopiť ako je to myslené, keď sa pri tom nemôžeš nijak zatváriť, ani nijak zmeniť tón hlasu. Okrem toho by mi chýbal pohľad na ľudí, ktorí to nepochopia a myslia si, že som len debil, ako je to zvykom v spoločnosti niektorých ľudí
10
@Kuub ešte mi napadlo či to nie je ,,majk spirit rebellion" na základe albumu Y (inak ja ho mám rada!) ale aj tak mi to bolo čudné
ja to používam žiaľ nonstop lebo je to súčasť môjho každodenného žitia. a tiež sa mi fest páčia výrazy tváre tých ľudí.... ale tak už budem vedieť, napíšem si ťa do kolónky ,,nepoužíva iróniu v písanej konverzácii!
ja to používam žiaľ nonstop lebo je to súčasť môjho každodenného žitia. a tiež sa mi fest páčia výrazy tváre tých ľudí.... ale tak už budem vedieť, napíšem si ťa do kolónky ,,nepoužíva iróniu v písanej konverzácii!

Napíš svoj komentár
- 1 Dezolat: New album or riot! www.youtube.com/watch?v=KED...
- 2 Abstraktdepres: Pičus ten kocúr. Donesie myš a utečie mu za skrinu ; ( Čo...
- 3 3kratadost: Dnes som zazil maximalne unikatnu jazdu autom. Skoro hodina a pol soferovania po cestach...
- 4 Alojzvajciar: Warhammer armáda, farby a štetec už sú v dome. Takže,...
- 5 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš Kristus, ďakujem ti, že si sa za mňa a za ľudstvo...
- 1 Azizi: Kedysi som tu napísala status "Azizinka ide spinka(ť)." a odvtedy sa mi to každú...
- 2 Lukaso121: Dufam ze ste v praci lebo u nas sme ešte nevyhrali nad fašizmom ...
- 3 Dezolat: New album or riot! www.youtube.com/watch?v=KED...
- 4 Abstraktdepres: Pičus ten kocúr. Donesie myš a utečie mu za skrinu ; ( Čo...
- 5 Alojzvajciar: Warhammer armáda, farby a štetec už sú v dome. Takže,...
- 6 3kratadost: Dnes som zazil maximalne unikatnu jazdu autom. Skoro hodina a pol soferovania po cestach...
- 7 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš Kristus, ďakujem ti, že si sa za mňa a za ľudstvo...
- 1 Mytickaentita: je diera na trhu.
- 2 Abstraktdepres: Už som odmala robil s rôznymi chemikáliami. Ale vyzerá to že táto je niečo...
- 3 3kratadost: EU strikes again. Samozrejme, ze treba kompletne dojebat nakupovanie z Ciny, lebo...
- 4 3kratadost: Nikdy som nerobil nekysnute pecivo. Zaroven viem urobit ppci karamelovu polevu. A nakoniec, ...
- 5 Mytickaentita: afirmácia na zajtra: viem celý stredovek na území Slovenska
- 6 Skvrnka: Ináč ženy, ak vás niekedy lákalo ísť na farebnú typológiu, tak ja...
- 7 Mango: CHODI SEM ESTE MELANCHOLIK???
- 8 Bebekex: Na konci pozenku v rohu mme kadibudku postavenu z vytahovej kabiny.normalne ze je v...
- 9 Domek: Zaúčam v práci nového kolegu. Je fakt super týpek, veľmi komunikatívny, ale...
- 10 Ladydoga: Boris Kollár opäť nesklamal. 18. dieťa na svete a ďalšie 2 na ceste ...