.napíš mi, že si moja ,každým pohybom, myšlienkou, že po mne túžiš a si smutná a trápiš sa ked nie si so mnou.dýchanie je neznesitelnou námahou ked som bez teba.je to ako čarovná choroba, ktorá je v každej bunke mojho tela.možem sa vyliečiť len v jednom prípade:keby sa mi podarilo absorbovať celú tvoju bytost a splynúť s tebou v jedno . roland, nikdy som sa nepýtala ale teraz ano.odkial si to mal?

 Blog
Komentuj
 fotka
certiskoo  19. 1. 2007 14:52
eh sice to je pekne..ale ano dari sa klukom taqto namotavat dost casto aaa som tvoja
 fotka
liwia  19. 1. 2007 16:28
nooo...chalanom sa dari namotava a to dost cast
 fotka
dunka  19. 1. 2007 18:15
Jojo, bohuzial chlapi su...chlapi vedia ze toto na nas plati bohuzial. a my...my zvykneme podlahnut ale vazne, toto uz bolo prehnane.. uznavam..
 fotka
fhobos  19. 1. 2007 18:53
to je bezcharakterne a pod úroven! a je to nanajviš okaté že to niesu jeho city ale že sa s citmi niekoho ineho len zahráva.

"Keby som vedel, že dnes ťa posledný raz uvidím spať, silne by som ťa objal a modlil by som sa, aby som sa mohol stať tvojím anjelom. Keby som vedel, že toto sú posledné minúty, v ktorých ťa vidím, povedal by som: milujem Ťa . A nepredpokladal by som, že o tom predsa vieš."

no neznie to lepsie? a hlavne to neni také násilne vncovanie sa...
 fotka
zipporah  19. 1. 2007 20:06
mna by tymito slovami nikto nenamotal ani nic podobnee, iba ak by to bolo v ramci hry...divadelnej, moja uloha by bola zamilovat sa...tym chcem poveddat, ze zivot nie je roman plny slov, slova sa pouzivaju, lebo vieme, ze to chceme pocut...
 fotka
mixelle  19. 1. 2007 20:41
Laska je ako plamen..Ako neznesitelna spalujuca tuzba. Len tak stat a cakat na zazrak.. zazrak si ty. Si pre mna jedine ,kvoli comu sa oplati zit. A tak sa pytam : je dolezite bytie bez Teba? je podstatne dyxat ked neviem ci dyxam pre Teba? A tak to budem skusat kym budu mat hviezdy svoje svetlo a kym pri pohlade na ne, neuvidim tvoju tvar...



-Xalani su svine.. a je len na nas ,ci sa nexame "ulovit" ... tak to treba posudzovat podla inyx kriterii ,nie podla hlupyx slov,ktoryx vyznam nexapu ani oni..
 fotka
roli  19. 1. 2007 22:14
tak teda:vtedy som to tak cítil a preto som to písal, ak sa to niekomu nepáči mne to nevadí, lebo to bolo pre teba.ale teraz už viem, že som ti nikdy nepatril a ani ty mne.vždy mi bude na tebe záležať, lebo to bolo velmi pekné ale musíme sa cez to preniest.je koniec už sa s tým asi nič nedá robiť.
 fotka
fhobos  20. 1. 2007 12:11
Raz tu píšeš ze je koniec a že to nikdy nefungovalo

a potom že to bolo krásne a ,už sa s tým nedá ASI nič robiť, asi? by si si mal ujasniť čo vlastne chceš
Napíš svoj komentár