Si zlý na tých, ktorí ťa milujú a miluješ všetkých, v ktorých planie horká nenávisť voči tebe. Mlčíš, a práve to ťa chráni pred všetkými, ktorí majú snahu vytvoriť si o tebe celistvý názor. S nikým nezdielaš svoje pocity a problémy, a preto sa tvoj život javí ako harmonická idylka.

Snaha analyzovať ťa, nemá žiaden zmysel. Čím viac času je vynaloženého na preskúmanie tvojho osobného charakteru, tým rýchlejší je spád stratenia sa v tebe.

Názory ľudí na teba a celkovo na tvoj spôsob života vytvárajú široké spektrum možností. Nezávislý tulák, hľadajúci správnu cestu, promiskuitný čurák, milujúci dievčatá na jednu noc, schizofrenik frčiaci na rôznych druhoch tvrdých drog, rozmaznaný, sebaistý, egocentrický zazobanec, či zatrpknuto-bezduchý bojovník, zápasiaci so samým sebou.

Tvoj neempatický, alibistický a nihilistický postoj k životu, k ľuďom, a najmä k sebe samému, zmysluplne mení všetky tvoje ,,hriešne činy´´ na dokonale nevinnú nevedomosť.

Nemyslíš logicky, nekonáš strategicky, a neprejavuješ reálne emócie. Žiadny tvoj krok nemožno predvídať. Podľa všetkých konáš hlúpo, no ty za hlúpych považuješ práve tých, ktorí odsledujú celé tvoje divadlo a uveria ti.

Aristoteles povedal: ,,Sme to, čo opakovane robíme.´´ Čím si potom ty?

Inteligentný samotár pokladajúci ľudí za hracie bábky a ťahajúci za všetky ich šnúrky, prostý chlapec, nadpriemerne vnímajúci okolie, ktorého cieľom je všetkých zmiasť a odkloniť tak pozornosť, alebo len blázon, ktorý sa stratil v sebe samom a nepozná cestu späť?

Životom prechádzaš nepoznaný, a práve slepota, nevedomosť a naivita druhých, je tvojim bezpečím a tvojou slobodou, ktorej voľnosť a prostý pôvab ťa pohltil tak, že sa ho už nemôžeš vzdať...

 Blog
Komentuj
 fotka
wildo  22. 8. 2013 13:55
čo k tomu povedať? vystihol si to
 fotka
haxo  9. 10. 2013 17:25
opisuješ seba?
Napíš svoj komentár