Jej život je jedna veľká hra zmien. Fascinujúce divadlá snov, čiernobiele filmy spomienok, zažlntnuté fotografie prianí.

Dievča meniace sa na ženu. Z princeznej. Namiesto vzdušných zámkov, pevné kráľovstvá. Z princov šašo s najlepším srdcom a najširším úsmevom.

Stále tancuje, stále sa smeje, rock n roll miluje. Svoju obľúbenú vodku však zmenila na biele víno, tanečný parket na bezpečný drevený box plný šťastných ľudí. Úžasných priateľov a bezcenných nepriateľov.

Navždy chce vidieť všetky kúty sveta a zachrániť ho. No nebije sa už do pŕs, nevykrikuje "nikdy". Nikdy žiadny stereotyp, nikdy žiadne deti, nikdy žiadny muž.

Vie si predstaviť ako bude na prstenníku nosiť nekonečno. Patriť iba jednému, s ktorým bude bývať v bielom a pokojne tam môže behať človiečik, ktorý bude kresliť po stenách farebnými ceruzkami. Chce každý deň piecť bábovky.

Jej život je jedna veľká hra zmien. Fascinujúce divadlá snov, čiernobiele filmy spomienok, zažlntnuté fotografie prianí. A nebojí sa to priznať. Ďakuje všetkému čo sa jej v živote prihodilo, všetkým jej výmyslom a aj štastíčku ktoré stále dokonale funguje.

 Blog
Komentuj
 fotka
catmartina  11. 2. 2013 16:31


usmievam sa
 fotka
doyouhearme  11. 2. 2013 17:08
Raz chcem byť takým dievčaťom
 fotka
neoriginalna  11. 2. 2013 23:12
velmi prijemny blog, citit z neho spokojnost nech ti to vydrzi
Napíš svoj komentár