Život je divný. Ľudia sú divní. Všetko je divné.

Ako je vôbec možné, že sa niekto dokáže rozčuľovať hodinu kvôli tomu, že nemôže nájsť istý druh trubice do vysávača, preto, lebo všetci sú leniví a určite to niekto niekam schoval, aby ho tým nasral a táto udalosť môže aj za to že máte v izbe bordel, pretože si logicky, nevšímate veci okolo seba, čo určite môže aj za globálne otepľovanie !

Čo je normálne na tom, že sme ochotní trpieť, ubližovať si, kvôli niekomu kto ani nevie že existujete, koho neviete prestať ľúbiť a pre koho ste tabu a všetkým to je už dávno jasné?

Z akých príčin sa niekto, komu plne dôverujete a je asi jeden zo štyroch.. rozhodne jeden večer, že vás odpíše práve vtedy, keď konečne poviete čo ste už dlho chceli, len kvôli tomu, že sa chce práve baviť.

Prečo niekto jedno krásne ráno vstane, upratuje celý byt a pri absencii čistiaceho prostriedku, chce zrušiť všetky čistiace prostriedky ?

Z akej pohnútky niekto už dve hodiny jebe na flautu?!

Načo sa človek večer opije tak, že ráno nevládze ani vstať z postele ?

Na kýho, sa moja mama vždy pýta, prečo prekladám večer moje veci z postele na stoličku a ráno zo stoličky na postel ?

A kto vymyslel slovo prečo ? Keby nebolo nemuseli by sme sa toľko pýtať. Človek sa niekedy zaťažuje príliš banálnymi vecami, zbytočne sa nasiera, bezdôvodne kričí, málo sa teší.

Keby človek všetku svoju pozornosť, venovanú bezvýznamným denným nasieracím činnostiam, venoval vlastnému šťastiu, ľudia by sa viac usmievali.

 Blog
Komentuj
 fotka
greenbunny  2. 6. 2012 18:05
s tým pitím to bude večná otázka
 fotka
333xander  2. 6. 2012 22:51
bezmocnosť plodí hnev. asi tak podle mne
 fotka
smajlaa  14. 6. 2012 13:14
Napíš svoj komentár