Aaaaaaaa je to tu vážení. Ridi si povedala že to musí ísť von (nie tie hnusné toasty). Musia ísť von moje pocity a je to asi akútne.

Doteraz som čumela na všetky tie zamilované blogy a všade okolo mňa bolo toľko sklamaných, zničených, ubolených a ja som to nechápala. Totiž bez nejakej mojej väčšej snahy som sa dopracovala k takmer trojročnému vzťahu a nechápala som čo na tej láske také bolestivé je. Vzťah skončil a ja som stále cynicky netrpela. Bolo mi to ľúto a nemôžem povedať že som si nepoplakala a že som ho nemala rada, ale stále som to nevidela ako koniec sveta ako niečo tragické.

A čo sa nestalo. Ridi si tu teraz sedí a pri janis joplin (i need a man to love) píše zamilovaný blog plná zmiešaných emócií. Za chvíľu zožere všetko čo v chladničke nájde, potom jej to príde ľúto a pôjde aj o desiatej niekam na korčule alebo začne veľmi vulgárne robiť brušáky /veď sa musí páčiť/. Potom bude do tretej pozerať ps milujem ťa , napíše smsku najlepšej kamarátke a potom možno proste len padne a zaspí. Teatrálne !!!

Aaaaano už aj ja viem, prečo sa to hovorí... že láska bolí. Ja som to vedela že príde na psa mráz a do tretice nikdy nehovor nikdy. Už používam aj citáty vidíte ?!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár