Snívam. Každý večer snívam ..pred spaním, snívam cez deň, v autobuse, v čakárni, pri nákupoch... Snívam stále a nepoznám nič krajšie.

Milujem ten pocit keď môžem spraviť čokoľvek, viem že mi do snov nikto nevidí (dúfam) a môže si v nich robiť čo chcem, nikdy mi za to nikto nevynadá a som slobodnejšia ako kdekoľvek inde na svete.

Môžem lietať pri vodopádoch, tancovať v Paríži, milovať sa s ním, milovať sa s ňou, môžem počúvať hudbu v Londýne, liezť po pyramídach, môžem sa ocitnúť na woodstocku, môžem byť krásna a príťažlivá.. Môžem všetko na svete !!

Prečo si ľudia nechávajú ujsť túto príležitosť? Prečo ľudia nechcú viac snívať a prečo si myslia že je to detinské? Dokonca bránia iným ľuďom aby snívali...Vždy pevne stoja nohami na zemi, nadávajú na všetko škaredé, nevychutnávajú nič krásne, nechcú sa zasniť a prežívať si vlastný príbeh ...A prečo už ľudia zabudli na všetko krásne čo dokáže človek svojou mysľou vytvoriť, veď je to také fascinujúce... Ľudia zostávajú niekde dole schovaní a nechcú popustiť svoju svoju fantáziu len preto že je to také hlúpe...

Hlúpe, ale krásne a nikto nevie o čom, kedy a či snívate... Nahlas či potajme snívajte !!

 Blog
Komentuj
 fotka
piotra  28. 7. 2011 18:01
Podľa mňa každý sníva. Niekto viac, niekto menej, niekto si to uvedomuje a niekto nie a niekto nad tým proste nerozmýšľa.

Sny sú ľuďom vlastné.

Snívam a nehodlám v tom prestať
 fotka
ridiculousnotion  28. 7. 2011 18:02
@piotra tak !



Lenže čím ďalej tým viac spoznávam ľudí ktorým to naozaj príde ako strata času :/
 fotka
piotra  28. 7. 2011 18:05
Čím je človek starší, tým má viac starostí a možno menej času na snívanie. Možno sa stavajú k tomuto takto, ale určite raz za čas vypnú a predstavia si, aké by to bolo, keby...
Napíš svoj komentár