Už dlhsie si vsímam ako Rusi začnu makať na 100% vždy "až" v 2. polovici udalosti. Alebo niekedy aj neskôr. Nikdy nezačnu makať na 100% hned od začiatku.
Samozrejme to môže niekto považovať za "náhodu", ale podla mna to maju v krvi. Vždy ked začnu s nejakou udalosťou, najprv su slabý, potom silnejsi, silnejsi až najsilnejsi.
Poviem pár príkladov:
ZOH 2014 Soči - najprv mali 1 zlatu medailu, Norsko 4. Na Dvojke hovorili že Rusko má dosť velké problémy na týchto ZOH. Po dlhej dobe sa im konečne podarila druhá zlatá. Ja som si povedal že tieto OH totálne dosrali.
Ale teraz, ked je koniec ZOH 2014 Soči, maju Rusi najviac zlatých medaily na svete. A nakoniec aj najviac vsetkých medaily.
Nakoniec skončili prvý.
Hokej - tak na ZOH sa im až tak nevydaril, prehrali s Fínskom. Spôsobil to aj nátlak kedže oni boli tí domáci.
Hokej - Ale napríklad v hokeji spred 2 rokov ked bojovali proti Svedsku.
Bolo to 3:1 pre Svedsko. Bolo 5 minut do konca 2. tretiny. Rusi nakoniec dali este do konca tej tretiny na 3:3.
A v tretej tretine to dali na 7:3 pre Rusov.
V 1. a velkej časti 2. tretiny ich Svedi uplne drvily a Rusov nebolo ani vidieť v utoku, a nakoniec 7:3 pre nich.

Alebo v 2. svetovej, ked zautočili nemci na Rusko, Rusom sa vôbec nedarilo, vsetko nasvedčovalo tomu, že toto má prehraté.
Nemci ich uplne drvili, oni sa ani nebránili už, a nakoniec ked prisla zima tak dostala Nemecká armáda problémy. A nakoniec potom začali tak makať že najmocnejsiu armádu sveta zničili.
Prechádzali živé nemecké telá svojimi tankami, počet ruských vojakov bol v roku 1945 jedenásť milionov!
Jednoducho zo začiatku asi nikdo nepochyboval že Nemci ich po tých uspechoch dorazia, no zase v 2. polovici Nemeckej invázie začali makať tak že ich porazili. A povecme si narovinu, 95% nemeckej armády porazili Rusi.


Alebo aj dnes vseobecne Rusko, po rozpade ZSSR bolo slabé. Aj v roku 2005 bolo strasne slabé a v ničom sa nemohlo nikomu rovnať. V roku 2008 sa celá situácia v Rusku začala zlepsovať, a teraz, aj vdaka Putinovy, je to tam už fakt vsetko super, napríklad v Moskve je MINIMALNA mzda 1400 eur. Je pravda že je to tam dosť drahé, ale 1400 eur? A minimálna mzda? Nikdo tam nemá minimalku...
V roku 2006 sa o 1400 eur v MOskve okrem "pár vyvolených" nikomu ani nesnívalo.
Ekonomika vstupla z roka na rok z 10. miesta na svete na 8. a v roku 2018 sa odhaduje 6. miesto, a dokonca najnovsie sa hovorí že v roku 2035 bude mať Ruská ekonomika 3. miesto na svete!
Alebo teraz o Putinovy ukazuju prieskumy - 1. najmocnejsi muž sveta, 2. najvplyvnjesi muž sveta, 3. dnes som sa dočítal že je aj najbohatsí prezident sveta. Má 55 mld. eur v prepočte.

A vseobecne sa má teraz k Rusku pripojiť Krym, tam vraj idu dať referendum a ludia budu hlasovať že či ide Krym k Rusku alebo ostane v Ukrajine, a 100% ludí okrem tej mensiny Tatárov na Kryme chce ísť k Rusku.

Ruské továrne sa rozsiruju už aj do Madarska.
Počet obyvatelov začal vstupať. V roku 2009 sa jeho pokles zminimalizoval a v roku 2010-2013 sa počet obyvatelov o dosť zvýsil.
Môže za to taktiež Putin ktorý zaviedol zákon že za 2. dieťa dostanete v Rusku v prepočte 9 000 eur a za každé dalsie tiež...


A vseobecne teraz vsade počujete o vselijakých uspechoch Ruska.





Vsade je to tak.
Najprv v nejakej udalosti su uplne slabý, stále silnejsí a na 100% makaju vždy až neskôr.... nevsimli ste si to aj vy?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
wosush  23. 2. 2014 18:03
Naozaj nebudem reagovat na vsetky znozky kokotin, co si vyprodukoval, ale len na jednu z nich. A sice, ze v Moskve je podla teba minimalna mzda 1400€.
Skutocnost je taka ze v Moskve je minimalna mzda na urovni $384 co je v prepocte nejakych 280€ - cize este menej ako na Slovensku (pricom Moskva je jedno z najdrahsich miest pre zivot na svete). Vid. » www.themoscowtimes.com/business/articl...
 fotka
blackrisq  23. 2. 2014 19:10
ty... mój... kokot...
 fotka
pyromaniak  23. 2. 2014 20:09
a k tej zime aj rusom bola zima dokonca nemecké velenie nepripisovalo neúspechu pri Moskve zimu ako rozhodujúci faktor ( bonus napr. T34 štarovali pomocou stlačeného vzduchu klidne aj pri mínus 50°C bol to tank pre zimné podmienky
Napíš svoj komentár