Amerika. Co je to? Slobodná zem? Morálna krajina? BOHATA krajina? Je tam nízka nezamestnanosť? Silná ekonomika?
ano. Ale na druhej strane.... technologická velmoc. Su tam rôzne technologie, ktoré poznáme len z sci-fi filmov.
Rozprával o tom majitel vydavatelstva PC Revue, čo tieto technologie osobne skusal.
Samozrejme že rôzne technologie su aj v iných státoch. Ale... tam sa to využíva skôr na rôzne technologie verejno-prospesne. Napríklad v Japonsku vymysleli okuliare čo prekladaju nápisy. V reklame bude "Welcome" a budete cez tie okuliare vidieť "Vitajte".
Ale v USA... v USA tie technologie vytvaraju také, ktoré ked si pospajate tak vám víde neporazitelná kontrola.
Napríklad sa tam už vyvíjaju čipy, ktoré budu dávať ludom pod kožu, aby boli rýchlo identifikovaní na letiskách, aby neexistoval terorizmus (budu vedieť kde každý človek je, ked tam príde k vražde, PC im ukáže cez GPS kdo tam bol, kdo z tade odisiel, kde je teraz.....).
Ale na druhej strane budu vedieť kde sme mi, navždy.
Budu vedieť o nás vsetko, môžu tam zabudovať vselico...
Alebo vymysleli taký železný kryt na hlavu, čo zachytáva myslienky. Každá myslienka je vlastne len elektrický prud...
A ten prístroj ten prud zachytí, rozlusti a zjaví sa na nom napísané čo si človek myslí...
Používa to nejaký bývalí herec čo onemel. Ten prístroj musí byť tesne pri hlave. Ale môžu ho vylepsiť, času maju kolko chcu, môžu ho vylepsiť na tolko, že bude zachytávať myslienky aj z dialky. Takto môžu doslova kontrolovať nase myslienky. S čipom budu vedieť kde sme.
Technologický rozvoj nie su len ohybné tablety, Samsung galaxy S4 a podobné novinky. Technologický rozvoj vyvíja aj podobné veci ako som vymenoval.
A to je len zlomok...
Maju ejaku super vrtačku, čo pod zemou môže vyvrtať tunel hocikde. Môže spôsobiť zemetrasenie, v prípade vojny.
Na vsetko je čosi.
Okolo Zeme kružia družice, čo vidia vsetko.... vsetko na povrchu Zeme.
Môžu vidieť fakt doslova vsetko na Zemskom povrchu. Priblížia si to, niečo nájdu a je to.
Už dnes su technologie vyvinuté dosť na tolko, aby kontrolovali ludstvo na skoro 100%. Ale este su tam nedostatky...
Ale vezmite si o pár rokov.
Budeme začipovaní. Budu vedieť kde sme. Budu vedieť čo si myslíme.
Ak budeme chcieť vzburu a bojovať proti "vládcom" vyvolených, uvidia to cez družice a poslu tam armádu.
Alebo prípadne stroje! V Cine vymysleli robota, čo vie rozprávať...
Kdo vie, aké vselijaké technologie este existuju.
Ked sa nad tým zamyslíte, tak sa vyvijaju prostriedky na totálnu kontrolu ludstva, zotročenie ludstva.
Načo napríklad vymysleli ten prístroj čo zachytáva myslienky? Len kvôli takým, ako bol napríklad ten herec, čo onemeli? aj keby, tak pochybujem že by aspon 10% nemých ludí na svete chcelo vedieť, aby každý vedel na čo myslí. Pomyslí napríklad na to že: Jááj, hentá vyzerá dneska otrasne... a zjaví sa to napísané na prístroji. Chcel by to niekdo? Možno len pár jedincov.... tak prečo to vymysleli, vsak to muselo stát mailand...
Je to len otázka času, ale dnes by už len slepý nevidel, že ludstvo smeruje k zotročeniu. Skupinka "vyspelejsich" sa rozhodla, že im bude patriť celý svet.
Ludí poslu do Afriky ťažiť diamanty, a budu ich mať za zvery.
Niečo ako ludské práva nebudu existovať.
Je to už takmer neodvratné. Už je medzi zotročením a dneskom rozdiel len pár rokov...
Týmto chcem, aby aspon tá mensina čo pochopila aspon o čom písem, vedela, že nemáme čas len tak žiť. Musíme bojovať proti zotročeniu. Ale ako? Dnes sa už proti vláde ťažko bojuje... Tým že si to budu ludia uvedomovať sa nič nezmení. Vedomie, že budeme zotročení... Co sa tým zmení?
Ale na druhej strane je tu aj otázka, či si ludia vôbec zaslužia byť nezotročení... Svet je zlý.
Co iné ako zotročenie si zasluži ludstvo?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
candy36  11. 1. 2014 14:38
zopár dobrých myšlienok domatlaných paranoidným blábolením.
a zlepši si gramatiku, trhá to oči...
 fotka
zajkousko  11. 1. 2014 15:24
Proroctvo z biblie sa plní - čipovanie ľudí už prebieha

Proroctvo z biblie - čipovanie ľudí Čip spojený s identifikačnou a platobnou kartou implementovaný do tela.

Stalo sa to už realitou, nejaká temná šelma (slobodomurstvo a jeho globálna politika a ekonomika), ktorá ovládla svet, už dáva ľuďom svoj znak, čip bez ktorého nebude možné kupovať a predávať, presne tak ako to opisuje proroctvo v biblii.

Implementovanie čipu pod kožu na ruku alebo na čelo. Pomaly sa to, zatiaľ dobrovoľne, zavádza v rôznych krajinách, napr. v Indii.

A tu je to spomenuté biblické proroctvo o šelme a jej znaku, bez ktorého raz už nebude možné ani nakupovať:

A pôsobí, že všetci, malí i veľkí, bohatí i chudobní, slobodní aj otroci, prijímajú na pravú ruku alebo na čelo znak, a že nik nemôže kupovať alebo predávať, iba ten, kto má znak: meno šelmy alebo číslo jej mena. (Zjv 13,16-17)

Je možné, že sa tu hovorí o niečom celkom inom, ale tie čipy sa s týmto prorockým opisom v biblii až neuveriteľne zhodujú. Vyzerá to teda ako by to skutočne bolo presne ono. Vec bez ktorej sa už nebude dať ani predávať, ani kupovať. A čo bude nasledovať potom? Po nejakom čase majú prísť na ľudí Božie tresty:

Ak sa niekto bude klaňať šelme a jej obrazu a prijme znak na svoje čelo alebo na svoju ruku, aj ten bude piť z vína Božieho hnevu, nezriedeného, naliateho do čaše jeho hnevu ... (Zjv 14,9-10)

A z ďalšieho opisu je jednoznačné, že na tých ľudí neskôr, okrem iného, prídu strašné choroby:

... a povyhadzovali sa zhubné a zlé vredy na ľuďoch, čo mali znak šelmy, aj na tých, čo sa klaňali jej obrazu. .... (Zjv 16,2)

V minulosti keď prišlo na ľudí nešťastie, často sa obracali s pokáním k Bohu a prosili o zľutovanie, robili sa aj kajúcne a odprosujúce procesie a pod., no keď sa dnešní ľudia dostanú do nešťastia, tak väčšinou len nadávajú, bohujú, kľajú, však to poznáme..., na nejaké pokánie ani nepomyslia, títo dnešní ľudia sú naozaj presne takí, ako ich opisuje pokračovanie predmetného biblického proroctva:

Veľká horúčava spaľovala ľudí a tí sa rúhali menu Boha, ktorý má moc nad týmito ranami; ale nerobili pokánie, aby mu vzdali slávu. (Zjv 16,9)

Od bolesti si hrýzli jazyky a rúhali sa nebeskému Bohu pre svoje bolesti a vredy a nerobili pokánie za svoje skutky. (Zjv 16,10-11)

Problém ale bude, čo budeme robiť my, čo sa nechceme dať označkovať, ak nám to zavedú povinne, alebo keď už naozaj nebude bez čipu možné ani v obchode niečo kúpiť? Všetko nasvedčuje, že k tomu spejeme. Argumentov v prospech očipovaniu ľudí je dosť a humanisticky sú tie argumenty veľmi silné - zníženie kriminality, vyššia bezpečnosť, ľahšie vypátranie nezvestných a zločincov...

Asi sa tomu raz nevyhneme, ale možeme to možno trochu oddialiť. Napr. odmietať platit v obchodoch inak ako klasickými peniazmi, aby si vládni činitelia mysleli, že u nás sú ešte ľudia veľmi konzervatívni, nemajú radi elektronické platby, a preto je u nás prechod na vyššiu elektronizáciu ešte priskoro.

a nakoniec, ľudsku rasu stvoril Boh, my patríme jemu a On nikdy nedovolí, aby jeho synovia a dcéry boli zotročené.,...
 fotka
pyromaniak  11. 1. 2014 15:43
neviem či ste to postrehli ale kedysi (bolo to aj v správach :tralala že ľuďom čo mali tablety (ale aj iné prístroje) sa stávalo že im vibroval proste im oznámil upozornenie (napr. že majú novú správu na fb) ale žiadne nemali...že vraj to bola psychická poruch ľudí čo stále na nich četovali atď...ale to ti môžu spraviť aj na dialku takže
mohli klidne testovať nejaký systém .... :ehm:
divne som to napísal ale čo už ale inač hentaký čip čo si písala sa dá jednoducho a lacno zničiť


takéto niečo si dáš tú cievku na miesto kde budeš mať čip a ľahko ho odpáliš do kremíkového neba ale neviem či by to bolo zdravé
 fotka
pyromaniak  11. 1. 2014 15:45
to coil gun si nevšímaj ani ten n náboj
 fotka
pyromaniak  11. 1. 2014 15:45
ozaj je to vôbec funkčné?
 fotka
warhawk  11. 1. 2014 15:56
@zajkousko Ale ked ten čip bude povinný, ako môžme spraviť aby nám ho do tela nedali, ked Boh vraví nech ho do tela nedáme?
 fotka
zajkousko  11. 1. 2014 16:16
@warhawk

zatial sme ešte neni zaplaťpanboh tak ďaleko, ale až k tomu príde, kto si ho nedá imlantovať, toho chytia a zabiju vraj...
jedna útecha je v tom, že tento diablov počin nebude dlho trvať....
 fotka
zajkousko  11. 1. 2014 16:22
@pyromaniak

čípy, ktoré vymysleli američania sú pri rozbiti prudko jedovaté a jednoducho zomrieš, iba ak by si si odrezal ruku, ale zas hneď na teba prídu, lebo všade budu kontroly a ak nebudeš "pípať", vedia hneď, že si bez čípu....
10 
 fotka
pyromaniak  11. 1. 2014 17:42
@zajkousko tak idem bývať kdesi do lesa do kanady tam sú hory jak hory ma tam nenájdu :ehm:
11 
 fotka
pyromaniak  11. 1. 2014 18:22
@zajkousko ozaj ale ten čip sa nerozbije pri použití hentoho prístroja on sa vnútorne pokazí :ehm:
12 
 fotka
candy36  12. 1. 2014 11:48
@zajkousko ty si tuším čím ďalej väčší cvok, zajo
Napíš svoj komentár