Nechapem. Nechapem dnesny svet.
Zo vsetkých kutov sveta sa ozývaju narážky na nacistov ze aky boli zly aky boli neludia aky boli bez srdca aky boli vsetko zle. A o čo je dnes svet lepsi!
Poviem príklad: Dnes sa este na niakych skolach pitvaju zvieratá. Kvoli čomu? Prečo? Načo? Vsak sa to mozu naučiť z papiera. No Nie?
Ale vsak ludia argumentuju: Tak hadam nejdes porovnavat ludi a zvierata......
Vam sa to zda byt uplne normalne neporovnatelne s nacistami. Ale to len preto lebo ste uz na to naučeni a zvyknutí. Preto tam nevidíte ten fasizmus.
O čo je to iné ako napríklad ked v 2. svetovej robili pokusy na ludoch. Niekdo povedal že jak to môžu robiť. A oni argumentovali: Hádam nejdes porovnávať Nemcov a Nenemcov.
Aký je tam rozdiel! V skutočnosti žiadny!
Dnes nie je svet ani o nič lepsí jak za nacistov.
Vsade su odsudzovaný a vsetko. Ale v skutočnosti neboli o nič horsí.

Na svet sa blíži katastrofa.Kríza. Vojna. Nedostatok nerastných surovín. NEdostatok penazí. Islamisto začínaju ovládať Europu a teoreticky aj celý svet.
Vsetci si hovoria: Prečo? Dufam že sa to vyriesi.
Aj ja si to hovorím. Ale prečo sa to ma vyriesiť? Teraz poslednu dobu neviem nájsž dôvod prečo by malo ludstvo prežiť.

Vláda vás zotročuje. Vyrábaju sa čipy pre ludstvo aby mali vsetko pod kontrolou. A čo je na tom? Co ine ako zotročenie si ludstvo zasluži?


Dnesny svet nie je o nič lepsí jak bol ten nacistický...

 Blog
Komentuj
 fotka
sprait  11. 2. 2014 19:31
 fotka
zajkousko  11. 2. 2014 20:52
dnešný svet sa odklonil od Boha, svojho Stvoriteľa a zvlášť v dnešných časoch sa tento jav stále viac a viac prehlbuje...
nakoniec hovorí sa o tom aj v Evanjeliu Jána a Daniela v Biblii, dni ktoré ovládne Zlo sú tu, legalizuje sa hriech, mravné hodnoty sú spochybňované a ľudí nezujíma, že existuje nejake peklo a nebo...
je to všetko zle, veľmi zle
 fotka
3mm  12. 2. 2014 13:59
Všeobecne máš o zvieratkách pravdu, povedzme si úprimne ani jesť ich nie je práve kóšer avšak biologicky nám ide o záchranu nášho, hlavne nášho druhu a to napríklad vyvíjaním nových liekov a zabijat kvôli tomu zvieratá je nie len menej prijemne ale napríklad s ohľadom na dobu dospievania a tehotenstva aj praktickejšie keď. Už chceme byt veľmi cynický .
Ďalšia vec, za vzdelávacími účelmi sa režú aj mŕtvi ľudia a tiež co sa týka zabijania zvierat tak sa vo vyspelom svete ale aj všeobecne humanizuje aj keď nám to ešte chvíľu potrvá.
Ten zvyšok a hlavne ten koniec znie značne paranoidne .

Zajkousko tvoja morálka je stredoveká a fašisti boli mimo iné kresťania tak psst
 fotka
oiquell  21. 3. 2014 02:03
takže budú na školách pitvať papier. ok.
Napíš svoj komentár