Trojuholník s tromi tupými uhlami

Svitalo. Prvé slnečné lúče prenikali do izby a oblizovali Šašovu tvár. Prebral sa z krátkeho, sladkého spánku. Cítil pri sebe Princeznú, jej teplo, objatie plné lásky nahé telo prepletené s tým jeho. Bez toho, aby otvoril oči, sa pritiahol bližšie k nej a nežne, láskavo, vášnivo ju pobozkal na pery. Jej ruka takmer automaticky vyletela k jeho krku, preplietla si jeho vlasy pomedzi prsty a opätovala mu bozk. Šašo ju hladil po nahom chrbte, až sa jeho ruka stretla s inou. Princeznina tam nemala čo robiť a jeho to tiež celkom určite nebola. Konečne sa prinútil otvoriť oči.

Rytier ležal vedľa Princeznej z druhej strany a objímal ju. Tiež nespal, rovnako ako Šašo. Čakal na jeho reakciu. Výraz jeho tváre asi naozaj stál za to, no Rytier sa len milo usmial a v jeho pohľade bolo niečo, čo tam Šašo nikdy predtým nevidel. Princezná opäť prepadla driemotám a zaspávala medzi nimi, no oni pokračovali vo svojej tichej komunikácii pohľadom. Rytier prešiel od pohľadu do jeho očí na skúmanie tela. Samozrejme, ešte stále len pohľadom. Potom sa zameral niekde na jeho plece, pomaly, aby nezobudil zaspávajúcu Princeznú sa naklonil a zobral zo Šašovho ramena pierko, ktoré sa tam ktovieako vyskytlo. Pri kontakte jeho prstov s jeho pokožkou prešiel Šašovým telom akýsi elektrický výboj až sa mu zježili chĺpky na krku. Zaklonil hlavu a slastne vydýchol.
-Som blázon,- povedal si viac pre seba, ako pre Rytiera.
-Si. Obaja sme. A aj ona je.
-Hej. Až sa mi nechce veriť, ale je mi skutočne fajn.
-To som rád. A dúfam, že ti ešte len bude.
-Mohlo by.- Odvetil a usmial sa rovnakým úsmevom ako Rytier. Ešte naňho aj rovnako pozrel. Pohľadom plným túžby po niečom dosiaľ nepoznanom.

Princezná sa pomrvila, otočila sa Rytierovi chrbtom a odhodila jeho ruku zo seba. Tá dopadla opäť na Šaša. Neprimerane pomaly vzhľadom na zemskú gravitáciu skĺzla po jeho hrudníku a dopadla do perín. Šašo ho za ňu chytil a chcel si ho pritiahnuť bližšie, no stále bola medzi nimi Princezná. Rytier čakajúci len na tento podnet ani na okamih neváhal a už ležal pri Šašovi a hladkal ho po chrbte. Hladkanie čoskoro prešlo do jemného masírovania najskôr krku a to sa Šašo už neubránil svojmu zrýchlenému dychu. Keď na svojom krku zacítil okrem Rytierovych prstov aj jeho teplé pery, neubránil sa už ani vzdychu pomedzi zaťaté zuby. Rytier začal rukou blúdiť po jeho nahej hrudi, prechádzať končekmi prstov po obrysoch rysujúcich sa svalov. šašo ho oblapil rukou okolo chrbta a snažil sa ho pritlačiť čo najviac k sebe, aby ho cítil každým kúskom tela. Cítili telá ich oboch, voňavé ešte od spoločného sexu, z ktorého ešte nestihli poriadne vychladnúť a už sa púšťali do niečo nového. A Princezná stále pokojne spala. Alebo aspoň tak vyzerala. Šašovi bolo čoraz teplejšie a vzrušenie medzi nimi dvoma by sa dalo krájať. Obaja už vzdychali od rozkoše, zosúlaďovali sa do rovnakého rytmu a každým dotykom prekonávali samých seba. Šašo viac, Rytier menej. Rytierove dlane blúdili po celom Šašovom tele, až mal pocit, že je takmer všade.

Princezná sa opäť pomrvila a rukou inštinktívne zablúdila k Šašovi, oblapila ho okolo hrudníka a pobozkala. Tento krát jej ruka našla Rytierovu. Prekvapene otvorila oči. V jej tvári sa vystriedalo toľko pocitov, že ich Šašo ani nedokázal zachytiť, od prekvapenia, úžasu, cez zdesenie a ktovie čo všetko ešte, až sa to ustálilo na výraze akejsi spokojnosti a šťastia. Chytila Rytiera za ruku blúdiacu po Šašovom tele a odtiahla ju. Prekvapený Rytier pozrel ponad Šašove plece na ňu a potom sa nahlas rozosmial.

-Teraz neviem, či snívam, alebo je to skutočne realita -
-Nesnívaš - odvetil Rytier a objal Šaša okolo pásu.
-Viem - a zovrela Šaša v silnom objatí, svojimi perami našla tie jeho.
-A ľúbim vás.
Šašovi viac nebolo treba počuť. Asi to predsa len malo byť takto. Bolo mu fajn a bol šťastný. Po dlhej dobe skutočne šťastný. Začal ju bozkávať, dotýkať sa jej nahého tela a Rytiera nechal pokračovať v tom, čo nedokončil. Až sa zas spolu stratili v čase pretkanom vlastným šťastím.

Milostný trojuholník môže vzniknúť len v prípade, že je jeden uhol absolútne tupý. Občas sú tie tupé uhly dva, aj keď je to proti matike. Ale aby otupel aj tretí uhol, to sa len tak nevidí. Nereálne, ale ak predsa, tak krásne jedinečné.

 Blog
Komentuj
 fotka
ladylebensgefahr  20. 2. 2011 13:32
nepredpokladateľné, divné, úchylné, ale pekné a milé
Napíš svoj komentár