Nevernica! Spala schulena s hlavou na vankusi. Pomalym dychom vytvarala na skle kusok hmly. Nadherne ju sledovat ..konecne pokojnu a kludnu, inak nevernu. Bola niekomu vobec niekedy verna? Raz tomu odvedla, no myslim ze len raz.

Rada tu spavala. Velke belase okno bez zaclon, hrube, tmave ramy. Okno rozdelene na 6 casti. Pod oknom miesto na sedenie a par vankusov. Pasovala tam. Tmave cervene s bezovymi pravidelnymi vzormi si oblubila hned.

Obcas otvorila jedno oko, aby skontrolovala situaciu, pozrela von na stromy ohybane vetrom a znova zaspala. O com sa len tej nevernici sniva? Urcite o nejakych kocuroch.

Raz chodila s takym Magorom. Pozrela vtedy na mna, arogantne sa otocila a odisla za nim. S takym blbcom. Staci jeden pohlad a pochopite. Taky tmavsi, obycajny ..no vzdy s vyplazenym jazykom. Magor!

Inokedy ju prijde pozriet Miciak. Za tym ona nechodi. Len on za nou. Taky nezbedny rysavy. Myslim aj, ze je starsia.

Potom ten z druheho konca ulice. Prezyvaju ho Rony. Mozno ho nazvat vecnym romantikom. Rad sa nechava rozmaznavat a je gurman. Strasne vyberavy. S Nevernicou si rozumeju.

Teraz otvorila na chvilu oci. Pozrela na mna, ako pisem, ale nezaujimam ju. Otocila sa a znova zaspala.

Och ano, spomedzi vsetkych, by som nemala zabudnut na Aba. Je to albin. Celkom bielucky. Iny ako ostatni. Preto si ho vyhliadla. A jeho brat ..taky pocierny ..tiez neodmietne.

A pri tom ju to vobec netrapi. Spi tak pokojne, az by clovek neveril.

A, uz je na nohach. Zobudili ju zvuky motora spoza okna. Zoskocila z vankusa, ladne sa presla po izbe, pri mne zamnaucala a odisla. Urcite ide za mamou, vyzobre nieco pod zub a uz jej nebude.

Nevernica! Zas ma nejake plany!

 Blog
Komentuj
 fotka
pershing363  21. 11. 2010 23:15
ze Rony



inak fajn
Napíš svoj komentár