Už je toho v poslednej dobe nejako moc. Mám pocit, že som sa ocitla na nejakej planéte, kde som doteraz nebola. Všade okolo, spoznávam ľudí.. ktorým slovo.. vernosť, toho nejako veľa nehovorí. Promiskuitné potvory a potvorovia. Veľa z nás sa v tom nájde. V niektorých ohľadoch aj ja sama. No už mám pocit že je toho v poslednej dobe nejako príliš.

Známi, rodina, spolužiaci, kamaráti.. muži aj ženy. Naozaj je také ťažké byť chvíľu sám, alebo naozaj úprimne ľúbiť toho druhého?

Ako raz dávno mi jeden povedal: "Včera večer som bol s kamarátmi na pive. Rozprávali sme sa, či je možné aby bol muž verný svojej žene. Zhodli sa po 4 hodinách, že to možné nie je."

Naozaj? Ženatý muž si našiel slečinku na občasné zábavky a radovánky. Slečinka by ho aj chcela za normálneho partnera, ale netreba veľa a už by mala dohodnuté sex-stretko s jeho najlepšími kamarátmi.

Koľko radodajov a radodajek sa nachádza vôkol nás radšej ani nerátam a vzťah, kde slovo láska a vernosť niečo aj znamená.. nuž neverím. Jeden deň sa hádajú, ďalší ju ospevuje, tretí deň sa vkradne do cudzej záhrady a štvrtí keď ich stretnem sú ten najdokonalejší pár. Samozrejme ešte neviem, čo vyparatila ona.

Ona ťahá za nos každého chlapa, ktorý o ňu prejaví záujem a onen sa zas hrá na záhradníka polke dediny.

Áno, je to výsostne každého osobná vec. No už toho počúvam v poslednej dobe nejako moc. Je len málo párov a ľudí, ktorým vernosť a láska niečo hovoria. Len nechápem, prečo majú potrebu hrať sa princa či princeznú, ktorý čaká či našiel tú svoju jedinú a pravú. Viem, je to každého osobná vec. Je to naozaj také zložité?

Naparujeme sa ako tlakové hrnce či pávy na žeravých uhlíkoch. No vlastne sú to všetko len prázdne slová a gestá, ktoré sú dôvodom a samozrejme - čo by krvy dorezal - na neskutočne zmyselné, dôležité a podstatné hádky.

Nech si robí kto chce čo chce. Vlastne ma do toho nič.. len sa to ku mne.. a pri tom nie chcene.. dostáva.

Na ktorej planéte som sa to ocitla?

 Blog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  25. 1. 2012 19:58
vidis len dosledky
 fotka
majusssska  25. 1. 2012 20:00
mám presne tento istý pocit už dlhšie, kde to vlastne som?
 fotka
plarika  25. 1. 2012 22:55
@acvd43xa7w viem aj viac.. ale už je toho nejako veľa a v podstate je to aj jedno.. len je toho už tak strašne veľa.. nevážime si sami seba.. iných..



bratranecovi sa vraj ozvala nejaká bývalá.. že má dieťa.. a že je jeho.. mal bujarú mladosť.. som zvedavá čo bude teraz..



kamoška má toho ženatého a to sa už nedá ani počúvať, čo večne rieši.. jej vadí že on je doma s manželkou a nevie pochopiť že je stále len milenka a ked nie jemu.. tak hľadá inde..



@majusssska už mi rozum zastáva..
 fotka
edisek  26. 1. 2012 00:20
@plarika netreba zasa všetkých odsudzovať, niekedy su okolonosti take ake su... ale chapem ze coho je vela toho je prilis (ach)
 fotka
plarika  26. 1. 2012 10:12
@edisek písala som že mi je to v podstate jedno, že je to každého osobná vec.. len je už toho nejako príliš..
 fotka
burn  26. 1. 2012 14:07
tiež sa nestačím diviť, čo sa okolo mňa deje. je to škoda, ale máš pravdu.
 fotka
antifunebracka  21. 5. 2019 16:23
Toto by som ja nikdy nezrobil, nie si sama, aj chlapi sú takí
Napíš svoj komentár