Prepáč. Bolo to dávno, bolo to krásne, bolo to takmer. No povedal si mi pravdu. Pravdu že ťa bolí srdce. Nie od lásky. Možno som vtedy spravila chybu, ale spanikárila som. Ja viem, mali sme sa stretnúť. Už som bola dostatočne nalomená - odhodlaná. No tú správu som neuniesla. No boli to slová, ktoré mi v tom zabránili. Bolelo ťa srdce, ja som bola mladá. Spravila som to jediné čo som vtedy vládala, aj keď si v mojom srdci miesto mal. Povedala som stop niečomu krásnemu, povedala som stop tebe. Tebe, ktorý mi ukázal kúsoček nehy a kúsoček romantiky. Aké by to mohlo byť. Povedal si tie slová, ktoré by som neuniesla, keby som ťa videla naozaj a možno milovala.

V mojom srdci miesto stále máš, aj keď si bol potom smutný že mám iného. Bol si smutný. Nezabudnem ako som od teba počúvala tie veci že prečo s ním a s tebou nie. "Ved on ťa podvedie.." často krát si začal.. Potom si sa snažil vyzdvihnúť sám seba "veľa báb bolo so mnou spokojných".. skôr si klesal..práve týmto tu..

A včera? Včera si sa ozval..po roku? už ani neviem. Akoby bolo všetko dobré a v poriadku a chcel si sa stretnúť. Možno som fakt nereagovala správne ale bola som trošku prekvapená a prišlo mi to.. dajme tomu zvláštne.. bola som trošku nepríjemná, viem, ale po takom niečom.. nejde to, nejde to z princípu a viacerých vecí..

1. stále som zadaná (síce mi to nebráni stretávať sa s inými, ale práve nebudem to robiť.. načo)
2. po tom všetkom? až taká hlúpa snáď nie som.. nebolo by to dobré lebo stále v mojom srdci si.. ale nie to čo bolo. ale to, čo to začalo..

No keď sa povie Mirko, spomeniem si na mladého a sexi dlhovlasého chalana, ktorý hral na gitare. Práve v tom roku maturoval.. dodávala som mu silu.. mal takú neskutočne zlatú fotku.. tak neskutočne lákavú.. vlastne aj tá tvoja terajšia je lákavá.. a potom ten príbeh..

No to bolo.. Možno to bola chyba, omyl, možno správna vec, no dopadlo to ako dopadlo a nebanujem.. len je mi ľúto že to dopadlo ako dopadlo.. nabudúce sa možno aj pohádame.. snáď nie.. radšej si už nepíšme.. aby spomienky ostali pekné..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
mernose  24. 4. 2009 00:14
spomienky sú dôležité... a keď sú pekné, tak je to super ... pekný blog
 fotka
andel  24. 4. 2009 00:16
Cítila som sa akoby uprostred rozhovoru medzi dvoma ľuďmi... Akoby svedkom spovede...
 fotka
semonique  24. 4. 2009 15:57
Hej,hej, pekný blog A dobre si sa rozhodla...
Napíš svoj komentár