Pijemzelenycaj
17-ročné dievča, single, narcis, jedi
najnedávnejšie lognutie
17. 5.mája 2024 20:49
4837 dní na BIRDZi
regnutá od 14. mája 2012
Pozerat 3jku STAR WARS (pre mna poslednu cast) pocas PMS= asi tri litre slz, dva baliky vreckoviek,zjedena cokolada,pukance,mokre frajerovo tricko (aspon si ho musel dat dole hahahihi) a som stale strasne dojata z toho celeho. tesim sa na 7
3 komenty
1
vitocorleone
21. 11.novembra 2015 20:54

2
Tak, tak...chudáci rytieri jedi...
žebrácky Anakin, dobre mu tak!
žebrácky Anakin, dobre mu tak!
3
@firestorm jj to mi bolo hrozne luto a aj tych younglingov malickych .
Najprv som ho este aj chapala ze ok,chce zachranit svoju dámu,ale potom uz nie.
Najprv som ho este aj chapala ze ok,chce zachranit svoju dámu,ale potom uz nie.

Napíš svoj komentár
- 1 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 2 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 3 Tulipanoo: bola som teraz 4 dni na takom malom super festivale pri Karlovych Varoch a...
- 4 Chumaj: fiki sulik: „Nemám rád ženy s nejakými kariérnymi ambíciami, nemám rád ženy, ...
- 5 Majky538: Stravili sme vikend na dedine strazenim zvierat, akoze super oddych, zmena, ...
- 6 Teal: Mne sa nôž otvára vo vrecku keď čítam tie dezolátske konšpirácie, ako "anglosasi"...
- 1 Skvrnka: Frajer na futbale, takže som založila našej mačke Onlyfans a pridávam fotky jej...
- 2 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 3 Mytickaentita: som veľký fanúšik húseníc. podľa mňa sú veľmi cute :3 či už tie zelené...
- 4 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 5 Tulipanoo: ludia, ktori sa tlacia do moshpitu so sklenenymi flaskami v ruke, su...
- 6 Luc.ka: Raz za 5 rokov potrebujem ist k lekarke. Samozrejme, ze ma od polky...
- 7 Tulipanoo: bola som teraz 4 dni na takom malom super festivale pri Karlovych Varoch a...
- 8 Chumaj: co by sa stalo keby dakdo si da extazu , pusti si na...
- 9 Chumaj: fiki sulik: „Nemám rád ženy s nejakými kariérnymi ambíciami, nemám rád ženy, ...
- 10 Teal: music.youtube.com/watch?v=Jq4...
- 1 Domek: Omg, povedze mi ze kto je vas top secret crush zo známych osobnosti...
- 2 3kratadost: Neni mile, jak degenerati chodia robit bordel po mestach kvoli palestine, ale...
- 3 Mytickaentita: kopec ľudí sa ma snažilo zlákať na Grape, ale ja proste viem, ...
- 4 Lejla32: Som na seba pyšná. Konfrontovala som muža v meste, ktorý ukradol rastlinu aj...
- 5 Lytaryta: eh, vy, takmer vy vsetci tu na B, s xxx tisíc...
- 6 3kratadost: Odpisali mi z 3M!!! < 3 Z centraly, dokonca!!! Neplanuju vyrabat...
- 7 Tomas5555555: Zoznam 83 nepotrebných prác... ak zaniknú, budeme pracovať len 35 hodín mesačne a...
- 8 Lejla32: Mne nastal nejaký switch v hlave.. asi sa mi prepojili niektoré mozgové dráhy, ...
- 9 Skvrnka: Frajer na futbale, takže som založila našej mačke Onlyfans a pridávam fotky jej...
- 10 Willbebetter: Konecne som si (mentalne) dovolila dopriat Remarkable pro < 3