Pamätám si na ten deň, keď som ťa spoznala. Tak strašne si sa mi páčil. Pamätám si na deň, kedy sme sa prvý krát pobozkali. Samozrejme, začalo to nevinným písaním. Nezostalo pri písaní a dohodli sme sa, že pôjdeme do kina. Bolo mi s tebou tak dobre. Po kine, keď sme stretli kamarátky, s ktorými si chodil.. Varovali ma. Neverila som im. Chcela som veriť tebe. Potom si mi napísal, že im nemám veriť, pretože ty sa zmeníš, už taký nebudeš a dáš mi lásku. Uverila som...


V pondelok som bola vonku s kamarátkami, keď si mi zavolal, či idem von. Išla som. Bozkávali sme sa. Veľmi dlho a vášnivo. Vedela som, že ťa ľúbim. Večer sme sa rozlúčili a každý si šiel svojou cestou. Doma sme si zase písali. Keď som ti napísala, že cítim, že ťa ľúbim, napísal si mi, že to nie je dobré. Odkopol si ma. Vraj teraz nechceš žiadnu babu. Na druhý deň si začal chodiť s inou. Tak strašne ma to bolelo! Tak strašne si mi ublížil! Zlomil si mi srdce! Bolelo to ešte strašne dlho. Ešte dlho po tom som sa bála opäť do niekoho zaľúbiť. A stalo sa. Teraz ti vďačím za to, že si ma odkopol, a ja som si vďaka tomu našla toho najlepšieho frajera.


Teraz trpíš ty. Nikomu to neprajem, ale ty si to asi zaslúžiš za to, koľkým babám si ublížil. Nech vieš ako to bolí!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
cupcake182  21. 9. 2010 12:17
:´(

to je skutočné? akože tebe sa top stalo?
 fotka
pavlinkaa  21. 9. 2010 12:25
noo hej, je to o mne...

 fotka
natushka3  24. 9. 2010 15:28
to bol ktorý hlupák?
 fotka
pavlinkaa  24. 9. 2010 15:33
@natushka3 to taký jeden.. myslím, že o ňom vieš.. vtedy som kvôli nemu nedokázala ani spávať, lebo som kvôli nemu stále plakala.. to bolo nejak vo februári, alebo v marci..
 fotka
blondievalentine  9. 4. 2011 19:02
Brutalne...a ten chalan fakt kkt
 fotka
pavlinkaa  9. 4. 2011 21:51
@blondievalentine no hej, ale prežila som už aj horšie
Napíš svoj komentár