Keby si teraz bola so mnou. Zaklopala by som u teba a ty by si mi otvorila s roztvorenou náručou. Hodila by som sa ti okolo krku, vyplakala sa ti na ramene, ty by si ma utešovala, že to bude dobré. Nepýtala by si sa, lebo by si vedela, že ti to poviem, ak budem chcieť. Babi, chýbaš mi.

Babka, aj keď ťa poznám len z fotografií, strašne mi chýbaš. Viem, že by si bola taká dobrá, a možno ešte lepšia ako si ťa predstavujem. Často mi mamina o tebe rozpráva. Veľmi mi chýbaš. Chcem, aby si bola tu, aby som aj ja mohla hovoriť, že som bola na prázdninách u svojej skvelej babky. Aby si na Vianoce sedela s nami pri stole, a tvoj spokojný úsmev by hovoril za všetko. Často mi mamina hovorí: „Keby tu tak bola babka. Všetko by bolo iné, lepšie.“ A ja viem, že má pravdu.
Prečo si musela tak skoro odísť?! Dala by som všetko za to, aby som mohla byť aspoň hodinu s tebou- Navždy budem nenávidieť a vyčítať tej špine rakovine, že mi ťa vzala. Viem, že si mala krutý život, a preto verím, že aspoň tam (v nebi) sú na teba len a len dobrí.

BABI, chcem aby si tu bola!!!
Posielam ti obrovitááánsku pusu do neba!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
wordsarejustdropsofrain  31. 10. 2010 14:03
Nice...
 fotka
pavlinkaa  31. 10. 2010 16:35
 fotka
macka870  31. 10. 2010 20:00
ahoj nepoznam ta ale chcem ta upokojit mne zomrela v 10 rokoch babina z velkim B nemohla som ist na pohreb lebo aka sa to stalo tak ma zachranka zaviezla do zilinskej nemocnice a hned na operacnu salu bolo to krute
Napíš svoj komentár